Toaleta to miejsce gdzie powstają najlepsze pomysły sadoli. W każdej polskiej toalecie znajduje się papier toaletowy, nie tak jak u cygańskich brudasów... czy oni w ogóle wiedzą jak wygląda prawdziwy, gładki niczym dupcia niemowlęcia, wielowarstwowy papier toaletowy? Wątpię! Przedstawiam wam drodzy sadole: próbę rozstrzygnięcia odwiecznego sporu ludzkości.
A wy drodzy sadole jaką stronę preferujecie?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie zawsze stoi na spłuczce.
konto usunięte
2013-06-09, 10:09
konto usunięte
2013-06-09, 10:26
No i właśnie. Nawet z ułożenia rolki papieru wynika jasno, że
70% ludzi to idioci
A to i tak jest optymistyczna wersja moim zdaniem
Ktoś się nie źle napracował przy retuszu tej grafiki. Zobaczcie tło pod napisami
konto usunięte
2013-06-09, 11:06
kiedyś dorośniecie do "tego" !!!! Dupę się myje po sraniu.!!! Zapamiętaj. 100 listków papieru toaletowego nie da Ci tego komfortu czystości co umycie kanałowego oczka wodą.
* kakaowego oczka * miało być
T0B1
2013-06-09, 11:22
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Czuję się dyskryminowany ze względu na orientację papieru :/
Muslimy nie używają papieru toaletowego. U nich to wygląda tak:
konto usunięte
2013-06-09, 13:25
Na wielu zawieszaczach do srajtaśmy nie da się zawiesić rolki przodem, bo się klinuje przy rozwijaniu.
Opcja I i zawsze wszędzie zmieniam jak jest inaczej:D
konto usunięte
2013-06-09, 15:25
konto usunięte
2013-06-09, 16:41
Jozekban napisał/a:
Obrazek
Nie mogłem się powstrzymać...
Bynajmniej lektura od razu jest...