Toaleta to miejsce gdzie powstają najlepsze pomysły sadoli. W każdej polskiej toalecie znajduje się papier toaletowy, nie tak jak u cygańskich brudasów... czy oni w ogóle wiedzą jak wygląda prawdziwy, gładki niczym dupcia niemowlęcia, wielowarstwowy papier toaletowy? Wątpię! Przedstawiam wam drodzy sadole: próbę rozstrzygnięcia odwiecznego sporu ludzkości.
A wy drodzy sadole jaką stronę preferujecie?
U mnie zawsze stoi na spłuczce.
Konto usunięte
2013-06-09, 10:09
Konto usunięte
2013-06-09, 10:26
No i właśnie. Nawet z ułożenia rolki papieru wynika jasno, że
70% ludzi to idioci
A to i tak jest optymistyczna wersja moim zdaniem
Ktoś się nie źle napracował przy retuszu tej grafiki. Zobaczcie tło pod napisami
Konto usunięte
2013-06-09, 11:06
kiedyś dorośniecie do "tego" !!!! Dupę się myje po sraniu.!!! Zapamiętaj. 100 listków papieru toaletowego nie da Ci tego komfortu czystości co umycie kanałowego oczka wodą.
* kakaowego oczka * miało być
P🤬lenie. Prawdziwy facet ma wyj🤬e na to jak zawieszona jest rolka. Wk🤬ia się dopiero jak skończył a tu bach, rolka pusta.
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Dla czego pojawia się coraz więcej tego gówna? Wczoraj był alkohol dzisiaj to. No fakt wszyscy którzy gonili kwejka w c🤬j mają W5.
@Jozekban jesteś niepoprawny politycznie;D I chwała ci za to.
Czuję się dyskryminowany ze względu na orientację papieru :/
Muslimy nie używają papieru toaletowego. U nich to wygląda tak:
Konto usunięte
2013-06-09, 13:25
Na wielu zawieszaczach do srajtaśmy nie da się zawiesić rolki przodem, bo się klinuje przy rozwijaniu.
Opcja I i zawsze wszędzie zmieniam jak jest inaczej:D
Przodem, tyłem, zapachowy, wielowarstwowy, gładki, nie gładki, kolorowy, biały, szary - co za c🤬j z tego? Aby dobrze zbierał!
Konto usunięte
2013-06-09, 15:25
Konto usunięte
2013-06-09, 16:41
Jozekban napisał/a:
Obrazek
Nie mogłem się powstrzymać...
Bynajmniej lektura od razu jest...
MCMerci napisał/a:
Bynajmniej lektura od razu jest...
Bynajmniej ≠ przynajmniej...
Wczoraj jak dałem w komentarzu ichniejszą księgę, to mi jakiś c🤬j wyrzucił post, a tu rolka z surami koranu i jest git. Jak tak już bronicie c🤬tych, to bądźcie konsekwentni.