Co robi nuda z ludźmi... Wyjątkowo nudna katecheza o eucharystii bodaj, a jak wiadomo na religię chodzi się dla jaj. I dla czarnych mszy
Charnhy Khott mushi bytch!!!
mHrooochny outash...
I rówhnhie mhrooochny zoom na khotta...
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Kolega też się tak bawił na religii... zmarło mu się nagle nomen omen w wigilię.
@Angius To cię wszyscy k🤬a pojechali haha
Do dupy wstawka, mimo iż sam wstawiłem jedną może dwie ...
Konto usunięte
2011-01-30, 23:08
Mi wystarczyło jebnąć sobie tabaki na religii. Zabawa była przedniejsza, niż wycinanki.
Udajesz antychrysta a jakbyś dz🤬ko zobaczył diabła to byś się zesrał w 8 odcieniach
niby metal niby nie wiem co a k🤬a opis zdjęcia jak jakiś j🤬y pokemon :/ c🤬j Ci w dupe lamusie, i nie chwal się katechizmem z gimnazjum z🤬bie !!
A to dopiero... Najwięcej ma do powiedzenia ten co gówno wie. (Angius)
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
jak już chcesz się przed kolegami popisywać, że nie boisz się Szatana to poczytaj chociaż trochę, dowiedz się coś a potem szpanuj. Mephisto i Azazel nie powinni się znajdować w gronie Dwóch z Czterech Piekielnych Książąt, zamiast nich powinny być Belial i Lewiatan. Azazel i Mephisto byli diabłami pod rozkazami tej Czwórki Książąt, tak dla sprostowania
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Konto usunięte
2011-01-30, 23:25
trauma napisał/a:
Kto k🤬a kupuje podręczniki do religii?
mi matka kupiła

bo ja katecheta tez wk🤬iać zaczął gadaniem że Grześ podręcznika nie ma :/
Konto usunięte
2011-01-31, 0:20
@bartek_ss: a ty się już posrałeś??
Dobra dzieciaki. Zarzuca się wam brak kunsztu ale przynajmniej część z was idziecie w dobrym kierunku. Jest piwko (Jak dojdziecie do osiemnastki).
od kiedy to się pisze "lucyper"?
Konto usunięte
2011-01-31, 0:46
taki kozak jesteś że wycinasz takie gówna na katechezie to wytłumacz po co chodzisz na religie, przecież nie jest obowiązkowa
Konto usunięte
2011-01-31, 0:49
ja p🤬le, takie gówno na głównej. Oby Cie te szatany porwały i złożyły w ofierze jako dziewice.
Jesteś tak mroczny jak Twój podręcznik do katechezy w technikum. Gruba beka
Konto usunięte
2011-01-31, 8:54
solarhh napisał/a:
@nordland88
wiesz właśnie sobie druknąłem
jak złoże to wyśle ci PW
Tylko nie przemalowuj autka na czarno i nie rób na nim pentagramów
Vasquez napisał/a:
Kolega też się tak bawił na religii... zmarło mu się nagle nomen omen w wigilię.
Xiondz go w zemście otruł na pasterce?
Poj🤬i jesteście czepiając się autora, koleś coś sam wymyślił, podzielił się rozbawieniem z dobrą intencją, a sapiecie jakby wam stara w berecie stękała za plecami.