Co robi nuda z ludźmi... Wyjątkowo nudna katecheza o eucharystii bodaj, a jak wiadomo na religię chodzi się dla jaj. I dla czarnych mszy
Charnhy Khott mushi bytch!!!
mHrooochny outash...
I rówhnhie mhrooochny zoom na khotta...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolega też się tak bawił na religii... zmarło mu się nagle nomen omen w wigilię.
konto usunięte
2011-01-30, 23:08
Mi wystarczyło jebnąć sobie tabaki na religii. Zabawa była przedniejsza, niż wycinanki.
A to dopiero... Najwięcej ma do powiedzenia ten co gówno wie. (Angius)
jak już chcesz się przed kolegami popisywać, że nie boisz się Szatana to poczytaj chociaż trochę, dowiedz się coś a potem szpanuj. Mephisto i Azazel nie powinni się znajdować w gronie Dwóch z Czterech Piekielnych Książąt, zamiast nich powinny być Belial i Lewiatan. Azazel i Mephisto byli diabłami pod rozkazami tej Czwórki Książąt, tak dla sprostowania
konto usunięte
2011-01-30, 23:25
konto usunięte
2011-01-31, 0:20
@bartek_ss: a ty się już posrałeś??
Dobra dzieciaki. Zarzuca się wam brak kunsztu ale przynajmniej część z was idziecie w dobrym kierunku. Jest piwko (Jak dojdziecie do osiemnastki).
od kiedy to się pisze "lucyper"?
konto usunięte
2011-01-31, 0:46
taki kozak jesteś że wycinasz takie gówna na katechezie to wytłumacz po co chodzisz na religie, przecież nie jest obowiązkowa
konto usunięte
2011-01-31, 0:49
Jesteś tak mroczny jak Twój podręcznik do katechezy w technikum. Gruba beka
konto usunięte
2011-01-31, 8:54
solarhh napisał/a:
@nordland88
wiesz właśnie sobie druknąłem
jak złoże to wyśle ci PW
Tylko nie przemalowuj autka na czarno i nie rób na nim pentagramów