👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nom to cała prawda, pamiętam to zdarzenie, ale to nic, Karol jaki numer odwalił na wizji:
i on to powiedział na prawdę. SERIO
skandal!
i on to powiedział na prawdę. SERIO
skandal!
groch, wiedziałem że znajdzie się jakiś debil, który nie załapie
gratulacje

gratulacje

Cytat:
mówię wam to ja, ateista
I znowu fake...w Polsce nie ma ateistów

Ktos po prostu wpadl na pomysl i go zrealizowal, dopasowanie "mimiki" i gestykulacji w miare dobre, choc intonacji juz nie tak, ale nawet nie znajac wloskiego mozna wylapac ze ten white power master nie opowiada kawalu o waleniu konia
piweczko leci.

Pener666 napisał/a:
to prawda, ja znam 'niemiecki'![]()
Ale to jest po włosku >>
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie