nom to cała prawda, pamiętam to zdarzenie, ale to nic, Karol jaki numer odwalił na wizji:
i on to powiedział na prawdę. SERIO
skandal!
i on to powiedział na prawdę. SERIO
skandal!
groch, wiedziałem że znajdzie się jakiś debil, który nie załapie
gratulacje

gratulacje

Ja p🤬le, ja rozumiem, że do k🤬y nędzy wy lewacy nie uznajecie kościoła, spoko. ALE DO K🤬Y NĘDZY, filmy jak ten są k🤬a szczytem bezszczelności, mówię wam to ja, ateista.
renamentor napisał/a:
Ja p🤬le, ja rozumiem, że do k🤬y nędzy wy lewacy nie uznajecie kościoła, spoko. ALE DO K🤬Y NĘDZY, filmy jak ten są k🤬a szczytem bezszczelności, mówię wam to ja, ateista.
K🤬a, rzadko się udzielam (a może nawet w ogóle), choć konto mam od dłuższego czasu, ale... Stary, wyluzuj. Jestem pewien, że niejeden wierzący by się zaśmiał. Szczyt bezczelności to filmy typu "Jan Paweł II j🤬 małe dzieci". A poza tym, nie musisz się chwalić tym, że jesteś ateistą

renamentor napisał/a:
i dlatego ten film jest taki zajebisty

Cytat:
mówię wam to ja, ateista
I znowu fake...w Polsce nie ma ateistów

Ktos po prostu wpadl na pomysl i go zrealizowal, dopasowanie "mimiki" i gestykulacji w miare dobre, choc intonacji juz nie tak, ale nawet nie znajac wloskiego mozna wylapac ze ten white power master nie opowiada kawalu o waleniu konia
piweczko leci.

podpis użytkownika
NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Pener666 napisał/a:
to prawda, ja znam 'niemiecki'![]()
Ale to jest po włosku >>