Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lapsikoss 2011-10-18, 10:11 11
@fantomasik
Tym bardziej, że to włoski
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-10-18, 11:40
nie wiem czy to prawda ale pojechał
Zgłoś
p................n 2011-10-18, 12:52 14
nom to cała prawda, pamiętam to zdarzenie, ale to nic, Karol jaki numer odwalił na wizji:

i on to powiedział na prawdę. SERIO

skandal!
Zgłoś
Groch_007 2011-10-18, 18:50
Pener666 napisał/a:

to prawda, ja znam 'niemiecki'

Ty idioto ;/
Zgłoś
Pener 2011-10-18, 18:56 1
groch, wiedziałem że znajdzie się jakiś debil, który nie załapie
gratulacje
Zgłoś
renamentor 2011-10-18, 19:04 1
Ja p🤬le, ja rozumiem, że do k🤬y nędzy wy lewacy nie uznajecie kościoła, spoko. ALE DO K🤬Y NĘDZY, filmy jak ten są k🤬a szczytem bezszczelności, mówię wam to ja, ateista.
Zgłoś
Svkpowa 2011-10-18, 20:11 1
renamentor napisał/a:

Ja p🤬le, ja rozumiem, że do k🤬y nędzy wy lewacy nie uznajecie kościoła, spoko. ALE DO K🤬Y NĘDZY, filmy jak ten są k🤬a szczytem bezszczelności, mówię wam to ja, ateista.

K🤬a, rzadko się udzielam (a może nawet w ogóle), choć konto mam od dłuższego czasu, ale... Stary, wyluzuj. Jestem pewien, że niejeden wierzący by się zaśmiał. Szczyt bezczelności to filmy typu "Jan Paweł II j🤬 małe dzieci". A poza tym, nie musisz się chwalić tym, że jesteś ateistą
Zgłoś
Pener 2011-10-19, 3:21 4
renamentor napisał/a:

i dlatego ten film jest taki zajebisty
Zgłoś
głodny_toster 2011-10-19, 8:12
Cytat:

mówię wam to ja, ateista

I znowu fake...w Polsce nie ma ateistów Są katolicy,pełowcy, pisiorki i dzieci ojca Tadzika:) Ostatnio pojawił się również nowy trend tzn: palikotki;)
Zgłoś
Majsteriusz 2011-10-20, 17:16
Ktos po prostu wpadl na pomysl i go zrealizowal, dopasowanie "mimiki" i gestykulacji w miare dobre, choc intonacji juz nie tak, ale nawet nie znajac wloskiego mozna wylapac ze ten white power master nie opowiada kawalu o waleniu konia piweczko leci.

podpis użytkownika

NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Zgłoś
da-w-id 2011-10-25, 15:59
Pener666 napisał/a:

to prawda, ja znam 'niemiecki'

Ale to jest po włosku >>
Zgłoś
sadlosatana 2013-03-13, 20:50
haha zalapal sie nowy papież
Zgłoś