Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cipczan 2023-02-12, 21:58 5
kubol napisał/a:

To jest taka alegoria do sytuacji w kosciele, gdzie dzieci sa tym golebiem, a mewa to wiadomo-czarni...

Szymborska, Ty żyjesz?
Zgłoś
marcineker 2023-02-12, 21:58 2
papieżak w swej dobroci nakarmił mewę, wiec w czym problem?
Zgłoś
CrystalFairy 2023-02-12, 22:53
Cipczan napisał/a:

No i wysypało się lewackie ścierwo. Wszyscy powyżej jesteście lewackim ścierwem. Do piachu!

Odp🤬l się od tej gleby! Ja tu jeszcze będę coś sadził!
Zgłoś
Cryo 2023-02-12, 22:56 3
Tępy motłoch powie, że Bóg tak chciał
Zgłoś
suborg 2023-02-12, 23:09 8
Zgłoś
kruszymordziec 2023-02-12, 23:17
Gandalf napisał/a:

Sam żeś lewackie ścierwo! papież był tylko jeden

Jasne... Może czarny jeszcze...
Zgłoś
smc 2023-02-13, 1:15
Barack Obama był czarny. Proroctwo się wypełniło...
Zgłoś
TylerPL 2023-02-13, 2:18 1
Mewy nie są głupie - jak jedna podłapała darmową wyżerkę w postaci oszołomionego gołębia, to następnym razem będzie całe stadko mew czekało niczym w Gdzie jest Nemo? i krzyczało daj! daj! daj!

P.s. Swoją drogą te gołębie wyglądają na takie co całe życie były w arystokratycznych warunkach trzymane, żeby Papież mógł je dotknąć, a nagle są wyp🤬alane za okno na zimno i syf Rzymu, więc nic dziwnego. że stają się karmą dla drapieżnych mew.
Zgłoś
Wari 2023-02-13, 7:05
Szkodnik zeżarł szkodnika.
Zgłoś
Zpider 2023-02-13, 8:22
fuse_beyond napisał/a:

papież oczywiście otoczony nieletnimi ze wszystkich stron

Widzę że zazdrość przez ciebie przemawia.
Zgłoś
BillBoss 2023-02-13, 8:51
Ustalili że czyjego gołębia wp🤬li mewa, ten pierwszy będzie robić za króliczą norę.

Cipczan napisał/a:

No i wysypało się lewackie ścierwo. Wszyscy powyżej jesteście lewackim ścierwem. Do piachu!

Człowiku zdajesz sobie sprawę z tego że ten papież to naczelny lewak, który jak by tylko mógł to op🤬lił by publicznie gałę muzułmanom? Tak się składa że wszyscy konserwatyści odcinają się od niego Następnym papieżem będzie małpa, a poźniej w Watykan przyp🤬oli meteoryt i zakończy ten szatański projekt

Żeby nie było to nie mam nic do kościoła samego w sobie jako instytucji. Ludzkie barany potrzebują pasterza żeby nie żyć jak zwierzęta tylko trzymać się w życiu jakiś reguł i moralności(tak wiem zalatuje hipokryzją ale mimo wszystko...)
Zgłoś
skywalker75 2023-02-13, 9:12 3
@suborg

Przykro patrzeć jak wielu ludziom TVNy zrobiły wodę z mózgu, chociaż w w twoim przypadku, to raczej chyba gówno niż wodę

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
zbigniewz 2023-02-13, 9:13
OStatnio widziałem jak gołębia wp🤬la rybitwa bo nie miała co jeść w zimę
Zgłoś
smc 2023-02-13, 9:31
Jeść latającego szczura, to jest dopiero upodlenie...
Zgłoś
jbc_PO_lewakowTVNNiemcow 2023-02-13, 11:29 1
dla mnie to może być znak od Boga że to nie żaden papież a antypapież były już takie przepowiednie wystaczy poszukać w internecie. Widać to po jego wypowiedziach że Biblia go nie obchodzi jest w jednej mafii z NWO
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie