kubol napisał/a:
To jest taka alegoria do sytuacji w kosciele, gdzie dzieci sa tym golebiem, a mewa to wiadomo-czarni...
Szymborska, Ty żyjesz?
Cipczan napisał/a:
No i wysypało się lewackie ścierwo. Wszyscy powyżej jesteście lewackim ścierwem. Do piachu!
Odp🤬l się od tej gleby! Ja tu jeszcze będę coś sadził!
Gandalf napisał/a:
Sam żeś lewackie ścierwo! papież był tylko jeden
Jasne... Może czarny jeszcze...
Mewy nie są głupie - jak jedna podłapała darmową wyżerkę w postaci oszołomionego gołębia, to następnym razem będzie całe stadko mew czekało niczym w Gdzie jest Nemo? i krzyczało daj! daj! daj!
P.s. Swoją drogą te gołębie wyglądają na takie co całe życie były w arystokratycznych warunkach trzymane, żeby Papież mógł je dotknąć, a nagle są wyp🤬alane za okno na zimno i syf Rzymu, więc nic dziwnego. że stają się karmą dla drapieżnych mew.
P.s. Swoją drogą te gołębie wyglądają na takie co całe życie były w arystokratycznych warunkach trzymane, żeby Papież mógł je dotknąć, a nagle są wyp🤬alane za okno na zimno i syf Rzymu, więc nic dziwnego. że stają się karmą dla drapieżnych mew.
fuse_beyond napisał/a:
papież oczywiście otoczony nieletnimi ze wszystkich stron
Widzę że zazdrość przez ciebie przemawia.
Ustalili że czyjego gołębia wp🤬li mewa, ten pierwszy będzie robić za króliczą norę.
Człowiku zdajesz sobie sprawę z tego że ten papież to naczelny lewak, który jak by tylko mógł to op🤬lił by publicznie gałę muzułmanom? Tak się składa że wszyscy konserwatyści odcinają się od niego
Następnym papieżem będzie małpa, a poźniej w Watykan przyp🤬oli meteoryt i zakończy ten szatański projekt
Żeby nie było to nie mam nic do kościoła samego w sobie jako instytucji. Ludzkie barany potrzebują pasterza żeby nie żyć jak zwierzęta tylko trzymać się w życiu jakiś reguł i moralności(tak wiem zalatuje hipokryzją ale mimo wszystko...)
Cipczan napisał/a:
No i wysypało się lewackie ścierwo. Wszyscy powyżej jesteście lewackim ścierwem. Do piachu!
Człowiku zdajesz sobie sprawę z tego że ten papież to naczelny lewak, który jak by tylko mógł to op🤬lił by publicznie gałę muzułmanom? Tak się składa że wszyscy konserwatyści odcinają się od niego

Żeby nie było to nie mam nic do kościoła samego w sobie jako instytucji. Ludzkie barany potrzebują pasterza żeby nie żyć jak zwierzęta tylko trzymać się w życiu jakiś reguł i moralności(tak wiem zalatuje hipokryzją ale mimo wszystko...)
@suborg
Przykro patrzeć jak wielu ludziom TVNy zrobiły wodę z mózgu, chociaż w w twoim przypadku, to raczej chyba gówno niż wodę
Przykro patrzeć jak wielu ludziom TVNy zrobiły wodę z mózgu, chociaż w w twoim przypadku, to raczej chyba gówno niż wodę

podpis użytkownika
czarna fortuna
OStatnio widziałem jak gołębia wp🤬la rybitwa bo nie miała co jeść w zimę
dla mnie to może być znak od Boga że to nie żaden papież a antypapież były już takie przepowiednie wystaczy poszukać w internecie. Widać to po jego wypowiedziach że Biblia go nie obchodzi jest w jednej mafii z NWO