👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kubol napisał/a:
To jest taka alegoria do sytuacji w kosciele, gdzie dzieci sa tym golebiem, a mewa to wiadomo-czarni...
Szymborska, Ty żyjesz?
Gandalf napisał/a:
Sam żeś lewackie ścierwo! papież był tylko jeden
Jasne... Może czarny jeszcze...
fuse_beyond napisał/a:
papież oczywiście otoczony nieletnimi ze wszystkich stron
Widzę że zazdrość przez ciebie przemawia.
@suborg
Przykro patrzeć jak wielu ludziom TVNy zrobiły wodę z mózgu, chociaż w w twoim przypadku, to raczej chyba gówno niż wodę
Przykro patrzeć jak wielu ludziom TVNy zrobiły wodę z mózgu, chociaż w w twoim przypadku, to raczej chyba gówno niż wodę

dla mnie to może być znak od Boga że to nie żaden papież a antypapież były już takie przepowiednie wystaczy poszukać w internecie. Widać to po jego wypowiedziach że Biblia go nie obchodzi jest w jednej mafii z NWO
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie