📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To idzie w dobrym kierunku. Szydera z tych przebierańców powinna nabierać porządnego tempa.

oGOALoneYaYo napisał/a:
To idzie w dobrym kierunku. Szydera z tych przebierańców powinna nabierać porządnego tempa.
Taa prawdziwy ateista:P. A choinki nie ubierasz i ze święconką nie poszedłeś w Wielką Sobotę.
Pozer z ciebie jak z mojego współlokatora metala-satanisty który używa prostownicy i jedwabiu do włosów
artur_sz13 napisał/a:
Taa prawdziwy ateista:P. A choinki nie ubierasz i ze święconką nie poszedłeś w Wielką Sobotę.
Pozer z ciebie jak z mojego współlokatora metala-satanisty który używa prostownicy i jedwabiu do włosów
A ja nie ubieram, nie ubierałem i nie będe ubierał. Z żadną święconką nie chodziłem, nie chodzę i chodzić nie będę. W ogóle w kościele byłem w życiu może z 10 razy, może 15. Na pewno nie więcej. Było to jakieś cztery plutońskie lata temu, w czasach gdy sieć neuronowa była u mnie we łbie jeszcze w pierwszych fazach konstrukcyjnych. Potem zmądrzałem już do reszty i od tej chwili już mnie tam nie zobaczyli. W przyszłości też mnie tam zapewne nigdy nie zobaczą, ponieważ mam w poświadczonym notarialnie testamencie klauzulę obligującą kapłana dowolnego obrządku religijnego bądź dowolną osobę fizyczną do uiszczenia 100 000 zł rekompensaty na korzyść mojej najbliższej rodziny w przypadku zbeszczeszczenia moich zwłok, poprzez wykonanie na nich jakiegokolwiek religijnego rytuału pośmiertnego. Jeśli tak bardzo któremuś z nich zależy, to może zabulić owe pieniadze i moje zwłoki może sobie święcić, tępić, kroić, wyr🤬ać w dupę lub pomalować niebieską farbką fluorescencyjną, podczepić pod baloniki z helem i posłać ku stratosferze.
@JezusToŻ__
Noo nie znałem tego, "cudze chwalicie a swego nie znacie". Fajne fajne!
Noo nie znałem tego, "cudze chwalicie a swego nie znacie". Fajne fajne!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie