👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

najdziwniejszym paradoksem jest paradoks pedałów. Niby nie mogą się rozmnażać a jest ich coraz więcej

Wiecie jaki jest największy paradoks świata? Sraczka, bo często i rzadko.

Jeden z paradoksów, który znalazłem na stacji benzynowej.
Na toalecie wisi napis:
"TOALETA PŁATNA 1 ZŁ,
DLA KLIENTÓW STACJI BEZPŁATNA"
Płacąc za toaletę automatycznie staję się klientem.... Więc czy powinni mi zwrócić kasę za toaletę ?
Na toalecie wisi napis:
"TOALETA PŁATNA 1 ZŁ,
DLA KLIENTÓW STACJI BEZPŁATNA"
Płacąc za toaletę automatycznie staję się klientem.... Więc czy powinni mi zwrócić kasę za toaletę ?

@Pysio0
Żeby stać się klientem musisz zapłacić, więc gdzie tu paradoks?
To ja dam inny ,,paradoks" występujący tylko i wyłącznie w Polsce:
Kupiłem telewizor za 1000 zł, a dzień później został przeceniony na 800 zł. Czy to oznacza, że właściciel sklepu musi oddać mi 200 zł?
Żeby stać się klientem musisz zapłacić, więc gdzie tu paradoks?
To ja dam inny ,,paradoks" występujący tylko i wyłącznie w Polsce:
Kupiłem telewizor za 1000 zł, a dzień później został przeceniony na 800 zł. Czy to oznacza, że właściciel sklepu musi oddać mi 200 zł?
Co do paradoksu portali. Dopóki nie wyszła druga część gry to był on po prostu fałszywy - portale nie mogły istnieć na poruszających się obiektach. Wszystko było cacy.
Ale w dwójce już tak fajnie nie było - portale istniały i DZIAŁAŁY na ruchomych powierzchniach (poziom, w którym przecinaliśmy laserem rury z neurotoksyną).
Dlaczego Valve? ;_ ;
Ale w dwójce już tak fajnie nie było - portale istniały i DZIAŁAŁY na ruchomych powierzchniach (poziom, w którym przecinaliśmy laserem rury z neurotoksyną).
Dlaczego Valve? ;_ ;

A gdy pedał1 włoży pedałowi2 palec w dupę, to kto ma palec w dupie?

Pod koniec życia taki jeden filozof powiedział "wiem, ze nic nie wiem" i tego się trzymajmy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie