Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mormo151 2015-04-20, 0:42 2
Fake. W 0:51 widać jak przy przechylaniu kielona paralizator nie jest przystawiony do ręki i widać nawet te charakterystyczne wyładowania
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-20, 0:59
To nie jest paralizator.
Zgłoś
Glebrin 2015-04-20, 3:35 1
@kokosnh @lg1500 Nie gadaj głupot, jakby było tak jak piszesz to paralizatory byłyby bezużyteczne, bo w rękę albo twarz napastnika nie tak łatwo ucelować. Jak prąd może iść w powietrze? Od kiedy powietrze przewodzi prąd, albo służy jako uziemienie?
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-20, 9:07 4
Up@ Geniuszu, myślę że określenie "w powietrze" oznaczało biegun ujemny paralizatora. Ale co ja tam wiem
Zgłoś
Szycha929 2015-04-20, 14:31
miałem skomentować ale aż się nie chce taki fejk i przesłanie lecące z tego filmiku że niby koleś przykłada do siebie urządzenie....niech na goły bebech przyciśnie
Zgłoś
Krak 2015-04-20, 14:47
Pasat jest
Zgłoś
Szatan_Piekielny 2015-04-20, 16:45 1
W tle Passat kombi. Przypadek?
Zgłoś
G4dziu 2015-04-20, 17:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Everizon 2015-04-20, 19:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-20, 21:18
Kiedyś po jakiejś akcji w sklepie (pracowałem wtedy w nim) postanowiliśmy dozbroić się na wszelki wypadek. No bo jak się okazało, iż grupa interwencyjna jedzie do nas 20 minut, to jakoś sobie radzić trzeba. No i między innymi zakupiony został paralizator. Ze dwa dni leżał i zastanawialiśmy się nad nim, ale w końcu postanowiliśmy sprawdzić. Wiele filmów znaleźliśmy pod tytułem klik i pacjent nie leży, więc może coś jest na rzeczy. No i sprawdziliśmy. Jako iż od kolegi miałem większe doświadczenie w przyciskach to też stałem się operatorem paralizatora. Klik i nic. trochę boli ale tyle. Tak więc to nie jest tak jak na filmach, że wyłącza pacjenta na pare minut. Pic na wodę. No chyba, że bawisz się paralizatorem a nie pseudo zabawką za 100 zł.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-21, 0:35
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem