Fake. W 0:51 widać jak przy przechylaniu kielona paralizator nie jest przystawiony do ręki i widać nawet te charakterystyczne wyładowania
@kokosnh @lg1500 Nie gadaj głupot, jakby było tak jak piszesz to paralizatory byłyby bezużyteczne, bo w rękę albo twarz napastnika nie tak łatwo ucelować. Jak prąd może iść w powietrze? Od kiedy powietrze przewodzi prąd, albo służy jako uziemienie?
konto usunięte
2015-04-20, 9:07
Up@ Geniuszu, myślę że określenie "w powietrze" oznaczało biegun ujemny paralizatora. Ale co ja tam wiem
miałem skomentować ale aż się nie chce taki fejk i przesłanie lecące z tego filmiku że niby koleś przykłada do siebie urządzenie....niech na goły bebech przyciśnie
W tle Passat kombi. Przypadek?
konto usunięte
2015-04-20, 21:18
Kiedyś po jakiejś akcji w sklepie (pracowałem wtedy w nim) postanowiliśmy dozbroić się na wszelki wypadek. No bo jak się okazało, iż grupa interwencyjna jedzie do nas 20 minut, to jakoś sobie radzić trzeba. No i między innymi zakupiony został paralizator. Ze dwa dni leżał i zastanawialiśmy się nad nim, ale w końcu postanowiliśmy sprawdzić. Wiele filmów znaleźliśmy pod tytułem klik i pacjent nie leży, więc może coś jest na rzeczy. No i sprawdziliśmy. Jako iż od kolegi miałem większe doświadczenie w przyciskach to też stałem się operatorem paralizatora. Klik i nic. trochę boli ale tyle. Tak więc to nie jest tak jak na filmach, że wyłącza pacjenta na pare minut. Pic na wodę. No chyba, że bawisz się paralizatorem a nie pseudo zabawką za 100 zł.