Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witam

Dzisiaj po południu, jadąc koleją wąskotorowa z Bytomia nad zalew Nakło-Chechło ( dla zainteresowanych : gkw.pl/index.htm ) byłem świadkiem wyjątkowej manifestacji ludzkiej głupoty.

Koleś najprawdopodobniej zmęczony żmudnym poszukiwaniem miejsc parkingowych, albo skąpy wydać parę zł za płatny parking (których jest kilka dookoła zalewu) postanowił zaparkować w "wolnym" wg. niego miejscu (chociaż raczej to pierwsze, bo było tam dzisiaj wyjątkowo dużo ludzi/aut).

Dodam że koleś wyglądał na 30> lat i twierdził że : "myślałem że tędy pociąg nie jeździ"

Rezultat tego to 30 min spóźnienia, zanim policja namierzyła typa, 500 zł mandatu + prawdopodobnie sprawa w sądzie za starty kolei.

BTW. Mój pierwszy post.
BTW2. Materiał (zdjęcia) własny
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BMWswap 2013-07-28, 22:30 2
zarówno tory jak i pociąg wyglądają na bardzo nieużywane
Zgłoś
wodzu11 2013-07-28, 22:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jo 2013-07-28, 22:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 22:41
tyle typów stało przy samochodzie, to mogli go zepchnąć w las w p🤬du i problem byłby rozwiązany "od ręki"
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 22:41
sadystycznie... jak zawsze.

Tak, tak, sam nie wrzuciłem jeszcze ani jednego tematu, więc mam siedzieć cicho.
Zgłoś
wodzu11 2013-07-28, 22:44 1
KondziuSzczecin napisał/a:

sadystycznie... jak zawsze.

Tak, tak, sam nie wrzuciłem jeszcze ani jednego tematu, więc mam siedzieć cicho.

Absurdy dnia codziennego
Zgłoś
mlody0708 2013-07-28, 22:45 1
Faper Noster napisał/a:

Przy takim zapisie - owszem.
Prawidłowy zapis wygląda tak:
Jeśli wyglądał na mniej niż 30 lat, to "wyglądał na < 30 lat"
Jeśli wyglądał na więcej niż 30 lat, to "wyglądał na > 30 lat"
Jeśli wyglądał na 30 lat lub mniej, to "wyglądał na <= 30 lat"
Jeśli wyglądał na 30 lat lub więcej, to "wyglądał na >= 30 lat"
Jeśli wyglądał na dużo mniej niż 30 lat, to "wyglądał na << 30 lat"
Jeśli wyglądał na dużo więcej niż 30 lat, to "wyglądał na >> 30 lat"
Jeśli wyglądał na inną liczbę lat niż 30, to "wyglądał na <> 30 lat"

mi by sie nie chciało tyle pisać...
Zgłoś
minetek 2013-07-28, 22:54 2
Zgłoś
riczardson 2013-07-28, 22:58 5
uzbek23 napisał/a:

A ty Jasieq co? Każdy ma auto na jakie go stać, sam pewnie jezdzisz pozyczonym polonezem

auta nawet chłopie nie mam
Zgłoś
Cysiek91 2013-07-28, 23:12 1
Zgłoś
Ranger 2013-07-28, 23:18
Zgłoś
szklanka 2013-07-28, 23:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 23:43
deliriumpermanent - ten madry uzytkownik zna sie zaiste na motoryzacji, otóż mazdy te maja wszystkie pomalowane bebny na czerwono, przypadek ?
Zgłoś
Imper3838 2013-07-29, 0:05
A ten przejazd to oznakowany był? U mnie nawet na drogach leśnych jest w p🤬du znaków jak na pasie startowym na lotnisku.
I jak już mandaty rozdawać to także tym obok, bo tak blisko parkować przejazdu to nie wolno.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 0:07
Jechałem nią w piątek.
(who cares)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem