Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:47
konto usunięte 2012-11-14, 22:00 2
Harold, masz rację. Otóż sama byłam świadkiem jak nowojorski strażak wybił szyby w aucie bo nie było czasu by ciągnąć wąż pod spodem (jak sugerują niektórzy) lub wokół samochodu a po za tym u nich jest takie prawo. Zresztą całkowicie popieram to co zrobił bo jak ktoś jest na tyle głupi żeby parkować przy hydrancie to niech poniesie tego konsekwencje. Po za tym wątpię by którakolwiek z komętujących tu osób przejmowała się szybami w samochodzie jakby się np. palił jej dom. Dziękuję, to wszystko co chciałam przekazać, dobranoc
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 22:12
w stanach to maja zajebiste podejscie do rzeczy
Zgłoś
Olinek1992 2012-11-14, 22:12 1
Fajny Cougar
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 22:16
to tylko ford
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 22:32 1
lucyperek24 napisał/a:

komętujących

Co robiących?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 22:40
Anonymouz napisał/a:

Co robiących?

Powtórzyłbyś się, ale jemu też możesz kazać wyjść.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-11-14, 23:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 23:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
makabrax 2012-11-14, 23:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 0:20 2
lucyperek24 napisał/a:

komętujących

Anonymouz napisał/a:

Co robiących?

Piszących komętarze...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 1:25
Mercury Cougar. W Europie dostępny jako Ford Cougar. Zajebista furka w przystępnej cenie.
Zgłoś
chizhovskiy 2012-11-15, 3:13
@lucyperek24 a mi się jednak wydaje, że szybciej, łatwiej i wygodniej po prostu przerzucić wąż nad samochodem... ale to tylko moje zdanie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem