... do ściany. W ten sposób swój żywot zakończył 23-letni kierowca Łady 2106 z rosyjskiego Bracka
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
... do ściany. W ten sposób swój żywot zakończył 23-letni kierowca Łady 2106 z rosyjskiego Bracka
Andrzejas napisał/a:
ROBOC(HL)OP
Nie. RAR to zachodni format. Oni tam mają ZIP (ЗИП - Zapásnyje instruménty i prinadlezhnosti)
Nie. RAR to jest ruski format opracowany przez Jewgenija Lasarewitscha Roschala.
Zachodni jest ZIP opracowany przez Amerykanina Phila Katza.
Bulbulator napisał/a:
Lasarewitscha Roschala
Nie żadnego "Lasarewitscha Roschala", tylko Łazarewicza Roszała.
Bulbulator napisał/a:
Nie. RAR to jest ruski format opracowany przez Jewgenija Lasarewitscha Roschala.
Zachodni jest ZIP opracowany przez Amerykanina Phila Katza.
Chcę tyle napisać, ale wystarczy chyba ta emotka...
Andrzejas napisał/a:
Chcę tyle napisać, ale wystarczy chyba ta emotka...
Może czegoś nie zrozumiałem, co może się zdarzyć. W takim razie mnie oświeć. Jakiś link, gdzie sam się dowiem jak to jest?
Czasami zdarza się nie zrozumieć żartu i chyba teraz jest to przypadek u mnie. Czasami bywa i tak!
W sprawie formatów RAR i ZIP ja mam coś takiego:
pl.wikipedia.org/wiki/RAR
pl.wikipedia.org/wiki/ZIP
Masz jakieś inne informacje? Chętnie się dokształcę.
@Bulbulator: Jezu Smaria! Nie brnij w to dalej! Ja tylko żartowałem! Dżołk taki, no! Przepraszam, że nieśmieszny. 😐
Andrzejas napisał/a:
@: Jezu Smaria! Nie brnij w to dalej! Ja tylko żartowałem! Dżołk taki, no! Przepraszam, że nieśmieszny. 😐
Ale ja być dociekliwy i ciekawy!
Ja chcieć wiedzieć! Ja nie lubić nierozwiązana zagadka!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie