Zaparkował jak kobieta. Trzeba to zrozumieć. Ale k🤬a nie namawiajcie do rysowania po karoserii kluczami, gwoździami, śrubokrętami bo to czyste c🤬jstwo jest1
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Palka... srubokret... wystarczy linka holownicza i mozna przeparkowac takiemu pustakowi autko.
dwakilo napisał/a:
Zaparkował jak kobieta. Trzeba to zrozumieć. Ale k🤬a nie namawiajcie do rysowania po karoserii kluczami, gwoździami, śrubokrętami bo to czyste c🤬jstwo jest1
Stoik czy miłośnik komunikacji miejskiej, który nie siedział za kołkiem?
należałoby spuścić powietrze z kół i zostawić za wycieraczką kartkę "4 pompki za c🤬jowe parkowanie"
A ja mam saperkę, nie dość, że można w mordę dać, samochód zniszczyć, to jeszcze jak się zakopie to nie muszę po miejscowego rolnika z ciągnikiem lecieć.
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
dwakilo napisał/a:
Ale k🤬a nie namawiajcie do rysowania po karoserii kluczami, gwoździami, śrubokrętami bo to czyste c🤬jstwo jest1
Dokładnie, przeparkowałby to by się nauczyła parkować...
Ewentualnie markerem fallusa na szybce.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Osobiście zawsze noszę w portfelu nalepkę "Kierowco c🤬jowo parkujesz więc karnego k🤬sa otrzymujesz" Z wiadomo jaką grafiką. ; ) Polecam sobie pare wydrukowac w jakiejś drukarni cena ~0.50 zł.

Krew mnie k🤬a od razu zalała, nie mogę oglądać takich filmów.

moonmaker05 napisał/a:
@up ja mam siekiere
siekierą oponę nie przedziurawisz
solteck napisał/a:
siekierą oponę nie przedziurawisz
Chcesz się założyć?