Idąc przez miasto natknąłem się na coś takiego. Mało sadystyczne ale mam nadzieję że właściciel samochodu wchodzi czasem na tą stronę i zobaczy że więcej osób wie jakim jest debilem.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-09-17, 18:06
Nie wiem w czym problem. Przede wszystkim obydwa samochody są typowo emeryckie, więc za szybą mogą być plakietki. Skoda może być z Poznania, ale może też być w leasingu. A na koniec dodam, ze stanął bardzo ekonomicznie, bo miejsce jest wielkości x1,5 normalnego miejsca parkingowego i obok wjedzie jeszcze trzeci inwalida.
konto usunięte
2012-09-17, 18:20
Inwalida umysłowy...
Brak mi na Was słów. Tak, wyp🤬ziele go z auta pod drzwiami, przy okazji zablokuję ruch, potem niech sobie czeka pół godziny aż znajdę miejsce i tam wrócę. A potem to samo w odwrotnej kolejności. On też ma pracę i nie ma całego dnia!
To po co do jasnej cholery te miejsca są?
Żeby się przyglądać jacy wszyscy cudowni, bo zostawiają puste?
Opamiętajcie się! Po co setki takich miejsc skoro nie można z nich korzystać?
konto usunięte
2012-09-17, 18:43
zrobiłeś mi zdjęcie... teraz jestem skończony..
Miałam nadzieję, że się nie wyda...
konto usunięte
2012-09-17, 19:06
skoda zaparkowana tyłem na dwóch miejscach dla niepełnosprawnych to za dużo frajerstwa jak dla mnie
Widzialem dzisiaj w Opolu jakiegos downa co zaparkował skodą na miejscu dla niepełnosprawnych wyszedl zrobic zdjecie i odjechal. Wszystko z tobia jest w porzadku?
konto usunięte
2012-09-17, 19:12
To w Opolu mają internet?!
W końcu kierowca Skody niepełnosprawny, więc co się dziwić,że nie trafił do koperty?
konto usunięte
2012-09-17, 19:45
Czytając niektóre komentarze aż chciałoby się złamać kilka nóg i rąk, po czym niech sobie cwaniaki wysiadają z auta mając po bokach 20 cm do parkującego obok

Oczywiście wielkiego steryda tylko czekającego aż przypadkiem jego piękna bmka zostanie zarysowana, aby móc połamać sprawcy kolejne kości
konto usunięte
2012-09-17, 19:46