📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14

Podobno mają do nowych produktów dorzucać pozłacane wibratory, bo pełnią taką samą funkcję co iPhone: zabawki dla bogatych pedałów
Jakbyś zgadł
, nie narzekam i uprzedzam pytanie, tak studiuję nie opieprzam się.

Niczym się nie różni? większy wyświetlacz, lepsza bareria, 2 razy bardziej wydajny procesor, obudowa z aluminium (poprzednio tył był ze szkła), nowa antena. ale jak to mówią haters gonna hate...
Sam używam samsunga, bo wolę wydać 3tyś na laptopa niż komórkę, ale wkurza mnie takie bezpodstawne narzekanie.
Sam używam samsunga, bo wolę wydać 3tyś na laptopa niż komórkę, ale wkurza mnie takie bezpodstawne narzekanie.

Nabs, już spokojnie, ciężki tydzień w gimbazie? Nie stać cie na japko więc się rzucasz? No i sprawdź co to znaczy "zdefiniować" - wszyscy wiemy, że tablety i dotykowe wyświetlacze w telefonach były wcześniej, ale to Apple pierwsze sprawiło, że warto było taki telefon kupić. Wszystkie Galaxy, Omnie i itp. to pokłosie po iPhone. Taka jest prawda. Ale co będę takiemu idiocie jak ty coś tłumaczyć - nigdy nie miałeś w ręku iPhone/iPod T/iPada dłużej niż 2 minuty, więc dla ciebie jest to strata pieniędzy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie