👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ja tam powiem tak: Japko ma zj***ną politykę, wypuszcza telefony które niczym nie różnią się od siebie itp, ale jakby nie "paczeć" to właśnie Apple zdefiniowało pojęcie "Telefon z dotykowym wyświetlaczem".
Apple nic nie zdefiniowało -.- dotykowe tablety czy telefony istniały bardzo długo zanim stivi pomyślał o sprzedaży telefonów. Apple jedynie jako jedna z pierwszych firm zaczęła sprzedawać telefony z ekranem pojemnościowym, które wyglądały jako tako, bo ekran pojemnościowy to nie był wcale pomysł apple, a telefony z takim ekranem istniały wcześniej, ale miałby bardzo nieprzyjemne UI (patrz windows mobile).
I to tyle co apple zrobiło, a ludzie którzy naczytali się forum myapple.pl czy innego gówna, myślą i uważają że historia całkiem inaczej się wydarzyła.
Cytat:
Osobiście mam iPod Toucha 3G
I jakoś mnie to nie dziwi, już po początku twojego komentarza wszystko było oczywiste.

Podobno mają do nowych produktów dorzucać pozłacane wibratory, bo pełnią taką samą funkcję co iPhone: zabawki dla bogatych pedałów
Jakbyś zgadł
, nie narzekam i uprzedzam pytanie, tak studiuję nie opieprzam się.

Niczym się nie różni? większy wyświetlacz, lepsza bareria, 2 razy bardziej wydajny procesor, obudowa z aluminium (poprzednio tył był ze szkła), nowa antena. ale jak to mówią haters gonna hate...
Sam używam samsunga, bo wolę wydać 3tyś na laptopa niż komórkę, ale wkurza mnie takie bezpodstawne narzekanie.
Sam używam samsunga, bo wolę wydać 3tyś na laptopa niż komórkę, ale wkurza mnie takie bezpodstawne narzekanie.

Nabs, już spokojnie, ciężki tydzień w gimbazie? Nie stać cie na japko więc się rzucasz? No i sprawdź co to znaczy "zdefiniować" - wszyscy wiemy, że tablety i dotykowe wyświetlacze w telefonach były wcześniej, ale to Apple pierwsze sprawiło, że warto było taki telefon kupić. Wszystkie Galaxy, Omnie i itp. to pokłosie po iPhone. Taka jest prawda. Ale co będę takiemu idiocie jak ty coś tłumaczyć - nigdy nie miałeś w ręku iPhone/iPod T/iPada dłużej niż 2 minuty, więc dla ciebie jest to strata pieniędzy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie