możecie narzekać że nie lubicie Rapu, że to gówno i że ogólnie się nie podoba. Ale Bicik w tle to jeden wielki kozak
Gość co podkłada Małolata to chyba ten od parodii Czosnka (wpiszcie 'czosnek parodia' na yt)

Zajebista przeróbka, hahaha dobre...
A takie teskty typu "jaranie sie (...tu można wpisać wszystko co akutat dany imbecyl nie lubi...) to pedaalstwo i h🤬j" to sobie możesz wsadzić w dupsko ty co to piszesz.
A takie teskty typu "jaranie sie (...tu można wpisać wszystko co akutat dany imbecyl nie lubi...) to pedaalstwo i h🤬j" to sobie możesz wsadzić w dupsko ty co to piszesz.
Beznadzieja, jak udowodnili autorzy nie każde gówno jest śmieszne. Swoją drogą, przeróbcie coś Pejowca, dopiero będzie zabawnie...
nutka ogółem zajebista, ale przeróbka też dobra
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

Gardzę pedalskim pezetem. Ni to pop, ni to hip hop. TYLKO BONUS RPG!!!

Nie lubię rapu, ale to wpada w ucho, dokładnie jak Czosnek - Zbyt zajebisty (parodia)
.

Koleś co podkłada głos za małpe całkiem dobrze sobie radzi
Podobna tonacja do niego nawet
"Nie mogłem stać na nogach bo za bardzo przytyłem, a nie raz w międzyczasie ktoś przedawkował WOŁOWINĘ!"

"Nie mogłem stać na nogach bo za bardzo przytyłem, a nie raz w międzyczasie ktoś przedawkował WOŁOWINĘ!"

To jest sadol!!! To jest portal dla ludzi powyżej 18, a nie dla gimbusów słuchających rapu...

Gdzie tu k🤬a sprawiedliwość ? jak ja wrzucałem lepsze przeróbki a były 2, to lądowały w zbiorczym z miejsca. A to k🤬a na głównej. Ja dziękuję k🤬a za takich modów