Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
speedster 2012-06-08, 14:44
dziedzic1205 napisał/a:

donald207 iloma jeździłeś?? bo ja jeździłem kilkoma i kilkoma audi, vw, skoda, seat i te pozostałe są parodią komfortu w porównaniu z citroenami

Zgadzam się w pełni, chociaż teraz jeżdżę nowym CC i w trybie comfort zawieszenie ładnie wybiera nierówności.W bmw 5 było trochę gorzej ale i tak widać postęp...zobaczymy jak z awaryjnością będzie
Zgłoś
kslek 2012-06-08, 14:54 1
mam 17 letnią xantie i pod względem komfortu lepsza jest od wv passata b6 wiem bo kumpel ma :o psuć sie też nie psuje bo nie ma zbytnio co
Zgłoś
heski997 2012-06-08, 16:09 3
Jak ktoś piszę , że Citroen nie ma dobrego zawieszenia (To po prostu nim nie jeździł)
Przestudiujcie sobie filmik : )
Dowiecie się między innymi jak zmienić koło bez lewarka i jak jeździ po dziurach prawie tego nie czując.
Pozdro.
Zgłoś
juki 2012-06-08, 16:58 4
donald207 napisał/a:

francuskie samochody to parodia sama w sobie

'

Tak samo jak niemieckie.
Zgłoś
blendziooh 2012-06-08, 17:27 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-08, 17:32 2
Masz dobre auto, czy francuskie?
Albo: Nie kupiłbym auta na "F". Forda, Fiata i francuza.
Zgłoś
adiemus36 2012-06-08, 17:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-08, 17:55
Zabawniejsze niż się spodziewałem
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-08, 18:04
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-08, 18:09
Jak przesiadłem się kiedyś ze swojego auta do citroena rodziców to do dziś dnia dziękuję... sobie, że zapiąłem pasy. Po lekkim dotknięciu hamulca samochód się zatrzymał... Rzekłbym nawet, ruszył do tyłu. Na samą myśl, mnie w żebra gniecie ;/
Zgłoś
juki 2012-06-08, 18:52
Zgłoś
Dziamian 2012-06-08, 19:14 8
a co do waszych tekstów że francuz jest parodią, to się nie dziwię jak robicie te auta u Józka w garażu który nie ma pojęcia nic na temat elektroniki tego auta i taka potem wychodzi prawda, że ktoś kupił francuza z niemiec, za małym przebiegiem i do tego nie bitego a coś mu elektronika szwankuje, tyle by było w tym temacie, że mało wiecie, gówno widzieliście ja posiadam C5 z 2002 roku i przyznam, że pod względem komfortu żadne do tej pory auto które miałem nie pobija go, tylko silnik trochę mułowaty jak na tą masę. Do tego są inne silniki i tyle a wy znawcy i Ci co tylko uznają niemieckie auta, smignijcie sobie na prawdę taką prawdziwą polską dziurawą drogą i zobaczcie jak zachowują się te oba auta i gwarantuje wam że w niemieckim aucie plomby powypluwacie z zębów
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-08, 20:15 5
donald207 napisał/a:

francuskie samochody to parodia sama w sobie

kolejny geniusz, który się gówno zna, ale się wypowie.
Zgłoś
sadolec 2012-06-08, 22:09 2
fakt jest taki ,ze pod względem komfortu niewiele aut sprawdza się tak dobrze jak francuskie (trochę aut już zjeździłem).
Zgłoś
stud3nt 2012-06-08, 23:34 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem