📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziedzic1205 napisał/a:
donald207 iloma jeździłeś?? bo ja jeździłem kilkoma i kilkoma audi, vw, skoda, seat i te pozostałe są parodią komfortu w porównaniu z citroenami
Zgadzam się w pełni, chociaż teraz jeżdżę nowym CC i w trybie comfort zawieszenie ładnie wybiera nierówności.W bmw 5 było trochę gorzej ale i tak widać postęp...zobaczymy jak z awaryjnością będzie

mam 17 letnią xantie i pod względem komfortu lepsza jest od wv passata b6 wiem bo kumpel ma :o psuć sie też nie psuje bo nie ma zbytnio co

Jak ktoś piszę , że Citroen nie ma dobrego zawieszenia (To po prostu nim nie jeździł)
Przestudiujcie sobie filmik : )
Dowiecie się między innymi jak zmienić koło bez lewarka i jak jeździ po dziurach prawie tego nie czując.
Pozdro.
Przestudiujcie sobie filmik : )
Dowiecie się między innymi jak zmienić koło bez lewarka i jak jeździ po dziurach prawie tego nie czując.
Pozdro.
donald207 napisał/a:
'francuskie samochody to parodia sama w sobie
Tak samo jak niemieckie.

Masz dobre auto, czy francuskie?
Albo: Nie kupiłbym auta na "F". Forda, Fiata i francuza.
Albo: Nie kupiłbym auta na "F". Forda, Fiata i francuza.

Jak przesiadłem się kiedyś ze swojego auta do citroena rodziców to do dziś dnia dziękuję... sobie, że zapiąłem pasy. Po lekkim dotknięciu hamulca samochód się zatrzymał... Rzekłbym nawet, ruszył do tyłu. Na samą myśl, mnie w żebra gniecie ;/
a co do waszych tekstów że francuz jest parodią, to się nie dziwię jak robicie te auta u Józka w garażu który nie ma pojęcia nic na temat elektroniki tego auta
i taka potem wychodzi prawda, że ktoś kupił francuza z niemiec, za małym przebiegiem i do tego nie bitego a coś mu elektronika szwankuje, tyle by było w tym temacie, że mało wiecie, gówno widzieliście
ja posiadam C5 z 2002 roku i przyznam, że pod względem komfortu żadne do tej pory auto które miałem nie pobija go, tylko silnik trochę mułowaty jak na tą masę. Do tego są inne silniki i tyle
a wy znawcy i Ci co tylko uznają niemieckie auta, smignijcie sobie na prawdę taką prawdziwą polską dziurawą drogą i zobaczcie jak zachowują się te oba auta i gwarantuje wam że w niemieckim aucie plomby powypluwacie z zębów

donald207 napisał/a:
francuskie samochody to parodia sama w sobie
kolejny geniusz, który się gówno zna, ale się wypowie.
fakt jest taki ,ze pod względem komfortu niewiele aut sprawdza się tak dobrze jak francuskie (trochę aut już zjeździłem).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie