📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
dziedzic1205 napisał/a:
donald207 iloma jeździłeś?? bo ja jeździłem kilkoma i kilkoma audi, vw, skoda, seat i te pozostałe są parodią komfortu w porównaniu z citroenami
Zgadzam się w pełni, chociaż teraz jeżdżę nowym CC i w trybie comfort zawieszenie ładnie wybiera nierówności.W bmw 5 było trochę gorzej ale i tak widać postęp...zobaczymy jak z awaryjnością będzie
mam 17 letnią xantie i pod względem komfortu lepsza jest od wv passata b6 wiem bo kumpel ma :o psuć sie też nie psuje bo nie ma zbytnio co
Jak ktoś piszę , że Citroen nie ma dobrego zawieszenia (To po prostu nim nie jeździł)
Przestudiujcie sobie filmik : )
Dowiecie się między innymi jak zmienić koło bez lewarka i jak jeździ po dziurach prawie tego nie czując.
Pozdro.
Przestudiujcie sobie filmik : )
Dowiecie się między innymi jak zmienić koło bez lewarka i jak jeździ po dziurach prawie tego nie czując.
Pozdro.
donald207 napisał/a:
'francuskie samochody to parodia sama w sobie
Tak samo jak niemieckie.
Masz dobre auto, czy francuskie?
Albo: Nie kupiłbym auta na "F". Forda, Fiata i francuza.
Albo: Nie kupiłbym auta na "F". Forda, Fiata i francuza.
Jak przesiadłem się kiedyś ze swojego auta do citroena rodziców to do dziś dnia dziękuję... sobie, że zapiąłem pasy. Po lekkim dotknięciu hamulca samochód się zatrzymał... Rzekłbym nawet, ruszył do tyłu. Na samą myśl, mnie w żebra gniecie ;/
fakt jest taki ,ze pod względem komfortu niewiele aut sprawdza się tak dobrze jak francuskie (trochę aut już zjeździłem).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie