Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ZimnyBrowar 2013-11-17, 1:23 4
Po co parodiować coś co samo w sobie jest parodią?
Zgłoś
tranzystor 2013-11-17, 1:26 1
Zbydlęcenie sięgnęło zenitu
Zgłoś
ndksjfdsui 2013-11-17, 1:39 1
A ja tylko ciekaw jestem min kamerzystów czy innych grafików lub tych od makijażu, którzy tam pracują, gdy kręcą takie gówno....
Zgłoś
Logika 2013-11-17, 1:41
Jedna dziewczyna jest z mojego miasta. Z Wielkopolski. Warszawa jak długa i szeroka
Zgłoś
ra0mir 2013-11-17, 10:52
Dokładnie, od-jebcie się od Warszawy. Ani jedna osoba w tym programie nie jest z Warszawy. Sprawdź autorze czy z twojej wsi nie ma kogoś...

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
K................r 2013-11-17, 11:14 1
Tylko reklame robicie takim programom Ja mam na to wyj🤬e jak również na te zagraniczne produkcje bo tego nie da się oglądać raz próbowałem i po obejrzeniu 10 minut ekipy z new jersey wymiękłem, tak więc nie ma sensu wyzywać ludzi itp. po prostu k🤬a tego nie oglądajcie j🤬i hipokryci
Zgłoś
P................k 2013-11-17, 12:57
W sumie to zjadłbym gołąbka
Zgłoś
Perezz 2013-11-17, 13:38
OOO komuś się nie podoba jak Wawę nazywa się wielką wsią polską - Panowie trza maść szykować
Zgłoś
artiee 2013-11-17, 18:12
@iwanMT nie zesraj się, warszawa to największe skupisko wieśniaków i buractwa w całej polsce. Każdy o tym wie, a Ty się rzucasz jakbyś się dziś urodził.
Zgłoś
t................h 2013-11-17, 18:23
Niech ktoś wrzuci Testovirona !!!! Ja nie umiem bo jestem debilem ale piwo lubie dać piwo dać!
Zgłoś
ra0mir 2013-11-19, 19:19
artiee napisał/a:

@iwanMT nie zesraj się, warszawa to największe skupisko wieśniaków i buractwa w całej polsce. Każdy o tym wie, a Ty się rzucasz jakbyś się dziś urodził.

Hahahahahha i napisał to koleś z Białegostoku...

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Sunrise 2013-12-21, 23:57
Pierwsza sprawa:
Prawdziwi Warszawiacy zginęli w powstaniu.
Druga:
Nie rozumiem jak oni mogą mieszkać w takim syfie. Jakieś polecenie z góry, żeby nie sprzątać? Chyba, że im to nie przeszkadza. Przecież poświęcenie kilku minut dziennie to spore wyzwanie...
Trzecia:
W tych czasach, niestety nie można już obejrzeć normalnego programu. Przypadkiem nie są te głupkowate "paradokumentalne" seriale, jak każdy wychodziłby z założenia po obejrzanym odcinku, że to program dla idiotów i nie warto tego oglądać, to nie powstawałoby tego gówna tyle, żeby zaspokoić pół kraju.
ps.
Niektóre odcinki są takie przegięte, że przeganiają nie jeden kabaret

podpis użytkownika

Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą...
Wiedza to nie inteligencja. Inteligencja to rozwój wewnętrznej świadomości.
Zgłoś