Won z tą ruską propagandą . Na stadionie dziesieciolecia wiekszy syf był . A i granaty moznabyło kupic i czołg tez
co Ty dzieciaku p🤬lisz.
Won z tą ruską propagandą . Na stadionie dziesieciolecia wiekszy syf był . A i granaty moznabyło kupic i czołg tez
jesteś durniem sam z siebie czy ktoś ci za to płaci?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
W ogóle mi ich nie szkoda. Niech teraz żrą ten syf, który zafundowała im lewica i ich kretyńskie wybory. Sami zdemontowali swoje imperium i sami pchają się pod but barbarzyńców. C🤬j tym zdrajcom w dupę.
Sprawiedliwość dziejowa się dokonuje na tych zgnilcach z zachodu!Wywołali II WW,a inni-kolaborowali z Hitlerem! A prawdziwe ofiary II WW wsadzili do stalinowskiego gułagu,gdzie spłynęliśmy krwią najlepszych Synów polskiego Narodu,którym udało się przeżyć wojnę! Niech im ciapate zniszczą ten kraj,na który-nie zasługują!
Sprawiedliwość dziejowa się dokonuje na tych zgnilcach z zachodu!Wywołali II WW,a inni-kolaborowali z Hitlerem! A prawdziwe ofiary II WW wsadzili do stalinowskiego gułagu,gdzie spłynęliśmy krwią najlepszych Synów polskiego Narodu,którym udało się przeżyć wojnę! Niech im ciapate zniszczą ten kraj,na który-nie zasługują!
Pod kopułką wszystko ok?
Ale juz nie ma. A tam są. I kto jest 100 lat za murzynami???

Szkoda mi tylko, że nie miałem okazji odwiedzić Paryża przed masowymi migracjami. Teraz to już c🤬j.
To się spóźniłeś o jakieś 60 lat.
lewacy doprowadzą Europę do ruiny
True a prawica doprowadziła w historii do wojen, wybijania na tle etnicznym, podobnie z cesarzami, królami, szlachcicami wiec reasumując to jak żyć?

Ciekawe czy na jakimś straganie mają części albinosów albo inne amulety?
Tylko bolące odbyty polaczków mają, sam widziałem. Mogę ci kupić, może uleczy twój.