📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Jestem obecnie w Paryżu. Wczoraj był mecz PSG z Arsenalem, który paryżanie wygrali 2:1. Tlum który jest tam na ulicy to kibice. Co do auta które spłoneło to ichniejsza tradycja, więc nie ma co się tym przejmować. Poza tym incydentem o którym dowiedziałem się rano na mieście było bardzo spokojnie, choć bardzo dużo policji krążyło wszędzie.
MariolaBezPindola napisał/a:
Jeszcze trochę i tak w PL bedzie 🤣
Ehh nie sądzę
Oni sie tylko asymiluja spokojnie u nich to normalne w kraju ze sie pali samochody zabija ludzi i gwalci kobiety
MariolaBezPindola napisał/a:
Jeszcze trochę i tak w PL bedzie 🤣
Wy wszyscy którzy powtarzacie to zdanie wytłumaczcie mi o co chodzi.
Bo można domniemywać że nie chcecie w Polsce nic nie umiejących, roszczeniowych i awanturniczych muslimów, czarnych czy pakusów. I ja też ich nie chcę. Roszczeniowych i awanturniczych Ukraińców zresztą też.
Ale to u was brzmi jakby wam to sprawiało radość. Jakbyście czekali na gwiazdkę i prezenty i nie mogli się doczekać.
No to jak to jest?
Naprawdę nie chcecie? Czy się na to cieszycie? Tak po prostu gadacie czy ktoś wam nakazuje tak mówić? Im częściej tym lepiej?
No jak to z wami jest?
Teraz bez zbędnych pytań wejdę do opony żeby stoczyć mnie z górki. Po wypadku cała po pożarze też to i mi się nic nie stanie. Ale w razie czego poproszę kogoś żeby nagrał to będzie kontent na sadola😂
Niewychowany napisał/a:
Wczoraj awansowali do finału LM więc się bawią.
Swoją droga dobrze wiedzieć, że s klasa jest większości z plastiku 😂😂😂 chyba producent nie przewidział dachowania😂
Ty siebie słyszysz wogóle? S klasa jest w większości z aluminium jak większość samochodów z tego segmentu klasy premium. Doinformuj się zanim zaczynasz siać borute. Takie samochody kosztują od pół miliona w górę, w niektórych wersjach cena idzie w miliony. Łeb masz z plastiku idioto...
lokmattimes.com/international/paris-3-injured-one-critical-after-car-d...
samochód marki high-end car
CD 361-DD ?
chyba merc..
samochód marki high-end car
CD 361-DD ?
chyba merc..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie