Policjanci wyrwali chwasta co był w gangu.
Szarańcza zwana przez media i k🤬y urzędnicze przy korycie dla nie poznaki imigrantami paliła, kradła, niczczyła kraj bo policja zabiła gangusa.
Jeszcze w latach 80-tych we Francji i na całym zachodnim świecie by to nie przeszło.
Oddać cywilizację dzikusom bez żadnego wystrzału.
Ba wpuszczać ich bez żadnego oporu.
Urzędasów co się przyczynili do tego to powywieszać i rozstrzelać bo to zdrada kraju, rasy i rodzaju ludzkiego.
To jak kolaboracja z agresorem.
Jeszcze trochę i tak w PL bedzie 🤣
Ehh nie sądzę
trzeba dopilnować, żeby nie wygrał pisior, bo znowu otworzą stragan z wizami
Za każdym razem jak POp🤬leńcy przypominają mi, że mają pamięć złotej rybki trace nadzieję dla Europy i Polski.
K🤬a, kto jest za multikulti? Kto jest za inkluzywnością? Kto popierał BLMy? Jak Ci Tusk jutro powie, że został nowym Papieżem to też w to uwierzysz? Dlaczego k🤬a PiS nie tworzył ośrodków dla imigrantów a w pół roku od p🤬lonego rządu 13 grudnia wysryw jest tego jak grzybów po deszczu a niemiecka Policja nie nadąża ze zwożeniem imigrantów?.... K🤬a mać... jak w tym kraju cokolwiek można zbudować jak ludzie są tak głupi?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.podpis użytkownika
Jebac inzynierow i lekarzy z krajow murzynolandskich.Jeszcze trochę i tak w PL bedzie 🤣
Wy wszyscy którzy powtarzacie to zdanie wytłumaczcie mi o co chodzi.
Bo można domniemywać że nie chcecie w Polsce nic nie umiejących, roszczeniowych i awanturniczych muslimów, czarnych czy pakusów. I ja też ich nie chcę. Roszczeniowych i awanturniczych Ukraińców zresztą też.
Ale to u was brzmi jakby wam to sprawiało radość. Jakbyście czekali na gwiazdkę i prezenty i nie mogli się doczekać.
No to jak to jest?
Naprawdę nie chcecie? Czy się na to cieszycie? Tak po prostu gadacie czy ktoś wam nakazuje tak mówić? Im częściej tym lepiej?
No jak to z wami jest?
Wczoraj awansowali do finału LM więc się bawią.
Swoją droga dobrze wiedzieć, że s klasa jest większości z plastiku 😂😂😂 chyba producent nie przewidział dachowania😂
Ty siebie słyszysz wogóle? S klasa jest w większości z aluminium jak większość samochodów z tego segmentu klasy premium. Doinformuj się zanim zaczynasz siać borute. Takie samochody kosztują od pół miliona w górę, w niektórych wersjach cena idzie w miliony. Łeb masz z plastiku idioto...
@: zostaly slupki podwozie felgi firewall i silnik
masakra
wiesz moze co to za model samochodu? na filmie jak plonie widac kawalek
Porsche
Po felgach wnioskuje ale głowy nie daje
[ Dodano 2025-05-09, 08:45 ]
Żart
Silnik z przodu,c🤬j wie co to za pierdzidło
Przypomniały mi się zamieszki we Francji latem 2023 r.
Policjanci wyrwali chwasta co był w gangu.
Szarańcza zwana przez media i k🤬y urzędnicze przy korycie dla nie poznaki imigrantami paliła, kradła, niczczyła kraj bo policja zabiła gangusa.
Jeszcze w latach 80-tych we Francji i na całym zachodnim świecie by to nie przeszło.
Oddać cywilizację dzikusom bez żadnego wystrzału.
Ba wpuszczać ich bez żadnego oporu.
Urzędasów co się przyczynili do tego to powywieszać i rozstrzelać bo to zdrada kraju, rasy i rodzaju ludzkiego.
To jak kolaboracja z agresorem.
akurat kolaborację z agresorem, to fracnuzi mają opanowaną do perfekcji.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę