Mało brakowało, a tanio nerki bym sprzedał
Nie było bo moje
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-23, 19:48
nie, że szerokie, tylko że jest
brK.
2012-11-23, 20:04
Co raz więcej ludzi nagrywa swoją jazdę. Fajnie, fajnie.
konto usunięte
2012-11-23, 20:28
Ja też mam cały czas kamerkę włączoną ,można takie maleństwo kupić za 200zl ,debili nie brakuje ,a w razie czego lepiej mieć to nagrane.....
Panowie, marmolicie jak stare rury. JA BYM ZAWRÓCIŁ...
DO tych, którzy napiszą "gówno byś zrobił" klucz od kół mam już porysowany,
jest gotowy do działania w bocznej kieszeni drzwi razem z gripowymi rękawiczkami.
Kilka razy po ryju dostałem i wiem, że to boli ale w takiej sytuacji satysfakcja jest bezcenna
konto usunięte
2012-11-23, 21:11
Dlaczego nagrywa? Bo na przykład gdy jakiś cygan chce odszkodowanie wymusić to takie nagranie jest dowodem przeciwko niemu. A tak nawiasem mówiąc uważam że kamerka + CB powinien mieć każdy kierowca - CB oczywiście nie tylko do unikania kontroli - ci co posiadają wiedzą dlaczego
teken napisał/a:
źle się wyraziłem, miałem na myśli widoczność JEGO na drodze, przy czym, w czasie deszczu czy mgły diody LED można sobie wsadzić głęboko w dupe i sprawdzić czy w ustach widać światło.
Bo to są światła do jazdy dziennej, każdy kto ma chociaż trochę rozumu powinien wiedzieć, że w czasie mgły czy deszczu należy włączyć światła mijania.
konto usunięte
2012-11-23, 22:27
jednak kamerki w samochodzie strasznie przyciagaja takie zle sytyuacje
konto usunięte
2012-11-23, 22:39
konto usunięte
2012-11-23, 22:53
gratulacje, żeś to wstawił akurat w rok po tym jak to nagrałeś, w tą samą datę tylko z innym rokiem
konto usunięte
2012-11-23, 23:08
Mr Zakapior, co to za model kamery bo dobry obraz? gdzie i za ile kupiłeś?