📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

@up a dlaczego sądzisz że nie stać? Każdy kto jeździł różnymi markami aut w tym Audi z grupy VW wie że golf, passat itp ze znaczkiem VW to słabe auta. Jedyne co mają to dobrą blachę jak nie bite. A nie bitych mało u nas.
Reszta to całkiem przeciętna. Wnętrze bez polotu. Awaryjność powiedziałbym że nawet spora. Aluminiowe zawieszenie to porażka. Prowadzenie neutralne. Za grosz sportowego ducha.
Jak dla mnie VW to ludowe auto.
Reszta to całkiem przeciętna. Wnętrze bez polotu. Awaryjność powiedziałbym że nawet spora. Aluminiowe zawieszenie to porażka. Prowadzenie neutralne. Za grosz sportowego ducha.
Jak dla mnie VW to ludowe auto.

tadzik21 napisał/a:
Obrazek
Nie widać skąd zayebane
Dopiero się uczę, mam nadzieję, że z czasem nie będę popełniać takich błędów

Chcesz osiągi to sobie kup calibre z gazem. Kto kupuje passata 1.9tdi dla osiągów? To ma być auto które się nie zepsuje tak zaraz, mało będzie palić, małowiele jechać, i da się je eksploatować nie wydając majątku. Ludzie kupują bo tym się kierują a nie jakimiś wygórowanymi wizjami, co masz za wybór za 10 tyś? Proszę o opcję, zaraz rozważymy co się najlepiej "opłaca"

Chciałbym nadmienić że dla niektórych motoryzacja to hobby i pasja. Nie każdy auto czy motocykl traktuje jako kawał żelastwa do dojazdów do roboty.
Passat TDI tani w eksploatacji? Na pewno. Zwłaszcza przytargany z zachodu.
Passat TDI tani w eksploatacji? Na pewno. Zwłaszcza przytargany z zachodu.

Paski w benzynie kupione w PL salonie też mają spory kłopot z awaryjnością.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie