Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
pasta wyborcza
konto usunięte • 2015-06-03, 12:40
Dzień wyborów, wsiadam do PKS'a, kierowca c🤬j mówi "legitymacja śmieciu". A ja nie mam bo mame wyprała, płacę ciężko zarobione 80gr i z płaczem siadam koło staruszki, za chwilę wyjęła telefon i przez 2 godziny stania w korku p🤬liła komuś o tym jaki słodki jest jej wnuczek. Wyk🤬iam na rondzie, liczę pieniądze, jak c🤬j srebrnych tyle co na bilet, dwie garstki żółtych a papierowe zaj🤬a staruszka #jak #tu #rzyć ? Wchodzę do sklepu a tam jak żywy za ladą prezydent Komorowski, mówie mu, Panie daj Pan wodę ja zapłacę żółtymi, Bronas liczy zawzięcie i mówi ze jak c🤬j 1 grosz za mało. Błagam go, Panie Prezydencie to tylko grosik.. Bronek pozostał nie wzruszony, nagle moim oczom ukazał się święty Janusz Korwin, ja ze łzami w oczach a on na to ze da mi ten grosik... a nagle ze zwinnością kota do sklepu wj🤬 się Ondrej Duda (nie ten z Legii, ten drugi) z antenką na głowie, Janusz widząc go sp🤬olił, a ja pytam Ondreja, na c🤬j mu ta antena, wtedy moim oczom ukazał się Jarek K. z padem od P(i)S2 w ręku. Zaczął coś naciskać i momentalnie Ondrej zaczął mnie nap🤬lać.. kolano, kolano, łokieć, bania znowu kolano, wszelkie kombinacje. Dostałem wp🤬l, nie zaspokoiłem pragnienia, zawiódł mnie mój idol, spoglądam na ladę a tam jabłko, piękne i soczyste, sekunde później Bronek przeskoczył przez ladę, chwycił jabłko i rozj🤬 mi je na mordzie mówiąc że jabłek to za c🤬ja nie sprzeda. Wstałem, zrozumiałem jaką jestem ciotą i poszedłem zagłosować na piosenkarza. Nie bylo bo wlasne ;p pierwszy temat, wiec nie wiem czy mnie tu wyr🤬aja na przywitanie czu cus.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-04, 15:53
Nie miał legitymacji świadczącej o jego niepełnosprawności umysłowej więc musiał zapłacić 80gr za bilet.
Zgłoś
marek232 2015-06-04, 15:57
Są dobre pasty, średnie pasty, słabe pasty i TA pasta
Zgłoś
Nejm 2015-06-04, 16:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-04, 16:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kokos19 2015-06-04, 17:09
widzę że kiepsko opłacani korpo hejterzy już działają
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-04, 17:42 2
Jakim trzeba byc gimbem, zeby pisac "mame"...
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-04, 17:49
Co by tu napisac zeby sie przypodobac autorowi i dajacym piwa...? Śmiechlem XDD
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-04, 17:57
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-04, 18:47 1
Wybaczcie hejterzy moi kochani, ale pisałem to w stanie lekkiej nietrzeźwości i to na telefonie. Hejtujcie dalej, za to was uwielbiam
Zgłoś
Penc 2015-06-04, 20:12 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-04, 22:36
Stary ci chyba do wanny wchodzil jak byles maly a obawiam sie ze masz okolo 30stki i dalej na garniszku u rodzicow siedzisz ze takie poerdoly piszesz, a propo stary dalej wskakuje do wanny?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem