👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też mi coś... Jak podaje laskom drinki z tabletkami gw🤬tu, to tak samo się zachowują...

Wiecie moze czy dziala w druga stronę? Litr soku kosztuje ananasowego okolo 3zl. Zrobil bym na tym niezly biznes

I te czarne gównoidy są równi białym czy żółtym?!... Zwykłe podludzie. Zwierzęta mają więcej kultury i ogłady.
I weź tu spróbuj mieć szacunek do czarnych jak oni sami do siebie nie mają i robią takie czy inne dziwactwa,
jak widać im nie brakuje luzu.
Polecę klasykiem:
jak widać im nie brakuje luzu.
Polecę klasykiem:
a orientuje sie ktos czy maja moze takiego który robi z wody benzyne? jesli tak to skladam zamowienie ^^

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie