👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Komentujący mówi, że prowadzi kobieta, czyli to ekstremalna wersja wściekłosci macicy albo szału wściekłej macicy...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
choć buty nie spadły to raczej ciężko będzie rozchodzić
coś się te nożki giętkie zrobiły

Szkoda niewinnego auta. Przy tej prędkości wystarczyło dać po heblach i by chłop się odkleił elegancko.
Takiego zabojstwa to jeszcze nie widzialem
Serio? A wiesz kochana gdzie hamulec jest?

kasiakamyczek napisał/a:
Szkoda niewinnego auta. Przy tej prędkości wystarczyło dać po heblach i by chłop się odkleił elegancko.
Serio? A wiesz kochana gdzie hamulec jest?

W sumie to gdy idę kupić jakieś buty to zawsze to samo...albo wpadną w oko albo nie.... typ już takich problemów miał nie będzie ;D
Avocado napisał/a:
Weź odstaw alkohol i nie pisz głupot po nocach.
Kazdy ukr ci powie, że piwo to nie alkohol i po 5 to spokojnie można jechać samochodem

Glupoty? Ty nie znaju tej sytuacji z latajaca Polką? Nie znaju we Wrocławiu jak ukry zasnęli na środku mostu pijani w samochodzie? Ty nie znaju tak?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie