najlepszy patent: czyhac na listonosza i jak wrzuci awizo to dac mu w morde. nic nam nie grozi bo przeciez sam zaswiadczyl ze nie ma nas w domu.
znalezione na mistrzach, zajebiste ;D
Sk🤬ysyny mają awizo wypisane już na poczcie, c🤬le. Ile razy do mnie dzwonił domofonem z rańca, czekam, czekam, słyszę kroki, depcze c🤬j na górę ale po dwóch partiach schodów słyszę pauzę i te same c🤬jaszcze kroczki już na dół pomykaą, już się oddalają, c🤬j j🤬y. Złażę i awizo w skrzynce, dobrze, że na pocztę mam 400m.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Do mnie panowie z firmy Ups wystawiali przez 3 kolejne dni awizo mimo że byłem cały czas w domu,dopiero po interwencji sprzedawcy otrzymałem towar.
Konto usunięte
2013-02-06, 19:16
Może zapominacie psy do bud przywiązywać. Albo chować tabliczki, że groźne.
sadistik pe el czarny chumor jedzenie guwna
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem
Konto usunięte
2013-02-06, 19:38
Wk🤬ia mnie to, że ludzie wysyłają paczki niepolecone albo ekonomiczne a potem mają pretensję do listonoszy, że nie dostarczają paczek tylko awiza. A potem wielkie halo że sk🤬iel nie doniósł paczki, no k🤬a.
Up:
Paczka niepolecona, wysyłaj maila z ofertą pracy do poczty, potrzeba im tęgich głów.
Konto usunięte
2013-02-06, 19:49
Sielik napisał/a:
Ciekawe czy wy mielibyście ochotę zapier*alać z pełną torbą po piętrach.
ja tobie pracy nie wybierałem
Konto usunięte
2013-02-06, 19:50
HaHaHamleta monolog jest lepszy od tego...
Konto usunięte
2013-02-06, 19:51
No k🤬*a ,jestem listonoszem i jak chu*j nie odbiera domofonu bo spi ,albo mu ciezko dupe z kompa ruszyc ,to sie niech nie dziwi ,ze awizo.Pozdrowienia od wszystkich "dręczycieli".
Gratuluję pierwszego posta na sadisticu i cenzury. Bo przecież jak napiszesz k🤬a z przecinkiem w postaci gwiazdki, to już jest kulturalnie.
Zap🤬laj po schodach z paczkami awizowcu.
@mamabije1
Przesyłkę masz dostarczyć pod wskazany ADRES. W przypadku bloku, nie jest to cała klatka, tylko KONKRETNY lokal.
@ 3up
A powinna nap🤬lać. J🤬y roznosiciel makulatury drukowanej przez tuskowy aparat represji. Za darmo piździelcu nosić musisz, że ci się nie chce dupska po schodach wtargać? Ja się kiedyś przyczaję k🤬a, fotę zajebię albo filmik nagram jak mi k🤬s wrzuca ten śmieć j🤬y do skrzynki i mu koło dupska narobię. Przez ciebie c🤬ju, bo mnie wk🤬iłeś. Mam k🤬a 400m na pocztę to się z filmikiem przejdę i go k🤬ę pojadę u szefa. Będzie mi śmieć pod drzwiami klęczał z listem w zębach aż mu łaskawie otworzę, bo się będzie srał zostawić to gówno w skrzynce. A tobie k🤬a spust w przełyk i raka jelit.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Jak można z własnej woli przeglądać strony typu Mistrzowie?
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Do roboty leniwe sk🤬ysyny, a nie op🤬lacie się na tych j🤬ych pocztach i kawy popijacie zagryzając pączkami. Jak się robota z noszeniem teczek listów czy paczek nie podoba to szukajcie czegoś lepszego. Płacę, to wymagam, a nie z marszu wypisujecie awiza i nawet nie sprawdzając wrzucacie do skrzynek. C🤬j wam w dupę nygusy.
kocie napisał/a:
Po co bić listonosza?
Żeby nie było więcej takich jak ty
if you know what i mean