...
Na następnej gali liczę na walkę z udziałem dzieci z zespołem downa.
Chyba te krasnale miały też dauna, zero współpracy,
[ Dodano: 2025-09-28, 14:12 ]
albo zwyciężca, cieszyć się z takiego zwycięstwa to tylko saun mógł

Trochę mi wstyd za nasz gatunek.
No widzisz, ja sam 8 lat ćwiczyłem. Wymaga to dyscypliny, ciężkich treningów, samokontroli. Nie znasz tematu, ale krytykujesz. Myślisz, że zbiera się kilku spod żabki, wchodzą na ring i się tłuką XD
Lata wyrzeczeń, trenignow, hektolitry potu, żeby nabrać umiejetnosci i w ogóle tam stanąć do walki. Walki są na określonych zasadach, technicznie i kondycyjnie wymagające
Ale co ja tłumaczę, sadolowo-kanapowemu szpecjaliście
@Driver19cm: skromny jak Gortat

No widzisz, ja sam 8 lat ćwiczyłem. Wymaga to dyscypliny, ciężkich treningów, samokontroli. Nie znasz tematu, ale krytykujesz. Myślisz, że zbiera się kilku spod żabki, wchodzą na ring i się tłuką XD
Lata wyrzeczeń, trenignow, hektolitry potu, żeby nabrać umiejetnosci i w ogóle tam stanąć do walki. Walki są na określonych zasadach, technicznie i kondycyjnie wymagające
Ale co ja tłumaczę, sadolowo-kanapowemu szpecjaliście
8 lat obijać karła bez ręki... dużo za to medali dostałeś ?
8 lat obijać karła bez ręki... dużo za to medali dostałeś ?
8 lat waliłem karła ręką
a wyrzeczeń, trenignow, hektolitry potu, żeby nabrać umiejetnosci i w ogóle tam stanąć do walki. Walki są na określonych zasadach, technicznie i kondycyjnie wymagające
na pewno ci z filmu ćwiczyli przez lata
atrakcje dla plebsu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie