Jeżeli pieszy jest za połową przejścia kierowca może ruszyć. Nie dość, że paskudna to jeszcze jebnięta. Ignorantia iuris nocet panowie.
Moghul napisał/a:
Smutne jest to, że jak jej jebniesz to będzie twoja wina.
O to to. Kiedyś pewnie takie babska palono na stosach, bo bydlę ewidentnie na czarownicę pasuje

Mam nadzieję że to oglądacie. Chciałem wam powiedzieć że macie zdrowo naj🤬e w baniakach i szkoda mi waszych dzieci, mają naprawdę poj🤬ych starych .
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak

podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Można gdzieś tego patusa zgłosić ? Słownictwo w obecności dzieci, oraz łamanie przepisów pord
" Pieszemu zabrania się:
zwalniania kroku lub zatrzymywania się bez uzasadnionej potrzeby podczas przechodzenia przez jezdnię lub torowisko"
" Pieszemu zabrania się:
zwalniania kroku lub zatrzymywania się bez uzasadnionej potrzeby podczas przechodzenia przez jezdnię lub torowisko"
czarnybombelek napisał/a:
Ja p🤬lę, kto to r🤬a?
Miejmy nadzieje, ze juz nikt, i nie przekaze dalej swoich zj🤬ych genow.
khaman napisał/a:
Hrabina musi najpierw zejść z przejścia
Jakby wcisnął gaz do dechy, kiedy była na przeciwko niego, to by zeszła i byłby spokój
Tępa Karyna lubi rozróby, na takiej dzielni wychowała się. Alkoholu też nie żałuje pewnie.
i weż tu k🤬a bez kamery jedz,tępa p🤬da Cię zgłosi na pały i wszyscy uwierzą tej suce bo ona z dzieckiem szła a ty jesteś morderca..... jeszcze k🤬isko zadzwoni do tvn a tvp i cię zaszczują sąsiadami patolami
kram3 napisał/a:
Jeżeli pieszy jest za połową przejścia kierowca może ruszyć.
00:09
"Gdzie ci się c🤬ju spieszy?" ona na to

Skrzypus napisał/a:
Tępe to k🤬a jak but
i jeszcze świnia z ryja i z truchła ....
Typiara ma FAS. Alkoholowy zespół płodowy. Stara chlała jak ją miała w bebzonie. I dobrze jej.
Angevil napisał/a:
P🤬licie hipolicie a gdyby młody wybiegł wstecz to wina tylko kierowcy że ruszył.
Czekam na odp internetowi napinacze
Pomyśl trochę o tym co ty piszesz. Purchlak idąc do przodu miałby nagle zacząć biec do tyłu, wyrywając się od madki-p0lki i jej konkubentowi a to w dodatku na tyle szybko, żeby kierowca jadący jakieś 3 km/h nie zdążył zareagować? Pewnie sam jesteś podobnym patusem, powstałym z kazirodczego związku rodzeństwa, z alkoholowym zespołem płodowym i niekompletnym uzębieniem.