Z własnego doświadczenia mówisz?
Jednak mam dowód na to iż jesteś botem/agenturą. Nie mogę na forum mówić z własnego doświadczenia gdyż tu komunikujemy się formą pisaną a nie mówioną. Służby cię i tak znajdą za szpiegowanie na rzecz Rosji. Ustawianie VPN z Tajlandii nie pomoże.
Jednak mam dowód na to iż jesteś botem/agenturą. Nie mogę na forum mówić z własnego doświadczenia gdyż tu komunikujemy się formą pisaną a nie mówioną. Służby cię i tak znajdą za szpiegowanie na rzecz Rosji. Ustawianie VPN z Tajlandii nie pomoże.
O nie! Skąd Ty wiesz, że ja nadaję z Tajlandii? Hakerem jesteś? :O
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.O nie! Skąd Ty wiesz, że ja nadaję z Tajlandii? Hakerem jesteś? :O
Nie, jeżdżę w ZTM Sosnowiec linią 811. A w weekendy dorabiam w Decathlonie na dziale Rybackim. Ale miło że mnie doceniasz.
O nie! Skąd Ty wiesz, że ja nadaję z Tajlandii? Hakerem jesteś? :O
Mam urlop od 24. Co myślisz...?

podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaCo o nich sądzicie?
że gość w fioletowych spodenkach na początku tak bardzo chciał zaj🤬 rywalowi, że aż uniósł się na nogach. xD
ps. przyj🤬 się tylko chciałem a nie miałem co napisać, bo o pracy nóg już wcześniej ziomki napisali powyżej. :/
Nie, jeżdżę w ZTM Sosnowiec linią 811.
wiedziałem k🤬a. wiedziałem! xD
że gość w fioletowych spodenkach na początku tak bardzo chciał zaj🤬 rywalowi, że aż uniósł się na nogach. xD
ps. przyj🤬 się tylko chciałem a nie miałem co napisać, bo o pracy nóg już wcześniej ziomki napisali powyżej. :/
wiedziałem k🤬a. wiedziałem! xD
Co z tą wiedzą zrobisz?