Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
paragon0 2024-07-15, 21:16 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
riddick1773 2024-07-15, 21:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pauln1 2024-07-15, 21:28 3
Zgłoś
dwqvev 2024-07-15, 21:30 1
mam nadzieję że zakładka z Polską granicą zostanie
Zgłoś
mlotnakacapy 2024-07-15, 21:54
Zgłoś
josscelin 2024-07-15, 21:54 6
Zgłoś
marcintutbxl 2024-07-15, 21:57 6
Zgłoś
Ciastotoja 2024-07-15, 22:05 2
Zgłoś
Bacownik 2024-07-15, 22:06 3
Pała i zimna woda!
Zgłoś
psyhepl 2024-07-15, 22:07 4
Zgłoś
Vioorovsky 2024-07-15, 22:12 4
Jak na to patrzę, to dostrzegam pewne pozytywy w istnieniu ZOMO.
Zgłoś
alpax 2024-07-15, 22:40 2
Ja to podziwiam ich za opanowanie.. ja bym punktował te Julki jak ochroniarz na Clout festiwal
Zgłoś
JebacPis100procent 2024-07-15, 23:01 2
Ciekawe czy ta co pokazała dupę na samym końcu nagrania, zdaje sobie sprawę z tego, że jedynie sprawiła chłopakom przyjemność.
Zgłoś
bikus69 2024-07-15, 23:13
PieronJasnySzlag napisał/a:

Idź na youtuba, puść sobie nocną zmianę, potem wróć i przeproś bo jedynie się ośmieszyłeś

I co widzisz tam Tuska?

pl.wikipedia.org/wiki/Okrągły_Stół_(Polska)

Masz może się czegoś nauczysz. Chyba że jesteś analfabetom, to współczuję.

A jeżeli chcesz poszerzyć swoja wiedze, a szkoła była jednak problemem i czytać się nie nauczyłeś to polecam:

youtube.com/watch?v=rVTVmqEU-S4

youtube.com/watch?v=urdNd_B2N-E&t=1648s
Zgłoś
Maxilinexis 2024-07-15, 23:21 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem