konto usunięte
2016-07-12, 17:34
co do Pani z końcówki to polceam złożyć sprawę o pomówienie, obrazę, i upublicznienie wizerunku
"Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Art. 83.
Do roszczeń w przypadku rozpowszechniania wizerunku osoby na nim przedstawionej oraz rozpowszechniania korespondencji bez wymaganego zezwolenia osoby, do której została skierowana, stosuje się odpowiednio przepis art. 78 ust. 1; roszczeń tych nie można dochodzić po upływie dwudziestu lat od śmierci tych osób.
Art. 78. 1.
Twórca, którego autorskie prawa osobiste zostały zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może także żądać, aby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności aby złożyła publiczne oświadczenie o odpowiedniej treści i formie. Jeżeli naruszenie było zawinione, sąd może przyznać twórcy odpowiednią sumę pieniężną tytułem zadośćuczynienia za doznaną krzywdę albo - na żądanie twórcy - zobowiązać sprawcę, aby uiścił odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez twórcę cel społeczny. "
To jest schizofrenia na bank. Ilość zarzutów w stosunku do ludzi wypluwana jak seria z karabinu...
Dziwi mnie tylko ta postać kobieca która z nim jeździ.
Tak jest jak się choremu da kamerę do rąk. Pieprzy coś że telewizja tu zaraz będzie...
oglądam ten film i normalnie jedyne co się ciśnie na usta to "on ma nasrane we łbie"... za dużo razy spadł na głowę gdy był mały. Babka na końcu spokojnie do końca z idiotą rozmawiała.
Tu macie wszystko gość tłumaczy

Powodzenia
youtube.com/watch?v=st35EPf5NG0
konto usunięte
2016-07-13, 0:47
On na pewno ma schizofrenię
Dawać namiary na tego typa. Co to za wieś? Wpadną w pińciu i beda dusić ;d
Jezeli go znacie, dajcie mi kontakt do tego typa. Napiszcie na pw. Na chamstwo-chamstwem. A na buractwo nie ma lekarstwa