👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że nie ma już z nami wychowawców takich jak Hitler i Stalin...
po co taki człowiek żyje ? po co taki człowiek żyję jak ten chwast ?!
epifit napisał/a:
Szkoda, że nie ma już z nami wychowawców takich jak Hitler i Stalin...
Hitler siedział w pierdlu za próbę dokonania zamachu stanu i (czego wielu nie wie), podczas którego dokonał kradzieży na kilkaset marek a Stalin sam bawił się w rozboje i kradzieże za młodu więc nie wiem czy to tacy dobrzy wychowawcy, ale fakt, byli bardziej jak Olsen z "Gangu Olsena" niż jak Spejson z "Blok Ekipy".
remi1982 napisał/a:
Dokładnie. W Polsce pelno smiecia. Wiec może wyjedż gdzies? Bedzie o jednego śmiecia mniej.
Taki przywilej wykształconego człowieka, mogę być gdzie mi się podoba

remi1982 napisał/a:
Wiesz, jest taka niepisana zasada, że człowiek wykształcony nie chwali sie swoim wykształceniem. Bo i po co. Natomiast taka patologia jak Ty, na każdym kroku podkreśla, że jest wykształcona. Ot, takie dziwne rzeczy.
Wśród ludzi na poziomie to oczywiste, ale...
Nie jestem na sadisticu dla inteligentnych rozmów. 90% to prawicowi stulejarze patrioci i wyborcy korwina. To swego rodzaju odskocznia, mózg też potrzebuje resetu

Zawsze staram sie znaleźć takie profile z wrzutek, i tym razem też sie szybko udało. I nie bardzo mi to wygląda na fejka. I za każdym razem zastanawiam się jak można być tak upośledzonym jak Ci ludzie
Co ja jednak będę się odzywał, kilka lat siedzę na sadolu

Co ja jednak będę się odzywał, kilka lat siedzę na sadolu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie