📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15

W autobusie wszyscy panika i "Oh my God! Oh my God!", ale żeby wyjść i pomóc to nikog. Od razu widąć, że sami katolicy.

MrElvisBlack napisał/a:
on wstał ?
ciekawe jakim cudem
Biega taki całe życie za tygrysami, to nic dziwnego...
tak. A mój znajomy miał zawał i jak przyjechała karetka to się go pytali czy wyraża zgodę na przewóz do szpitala ( był półprzytomny)

Myslalam, ze mu spodnie spadły
ale okazalo sie, ze niee..
btw.. karetki wszedzie jada tak samo dlugo..
Ja sama gdy kiedys dzwonilam po karetke, a pozniej do osrodka zdrowia z pytaniem czy jest jakis lekarz [mieszkam blisko wiec dotrze na pewno szybciej niz karetka], uslyszałam:
-" A dzwonila Pani juz po karetke? Tak? To jak za pol godziny nie przyjedzie proszę zazdwonic po nich jeszcze raz."

ale okazalo sie, ze niee..

btw.. karetki wszedzie jada tak samo dlugo..
Ja sama gdy kiedys dzwonilam po karetke, a pozniej do osrodka zdrowia z pytaniem czy jest jakis lekarz [mieszkam blisko wiec dotrze na pewno szybciej niz karetka], uslyszałam:
-" A dzwonila Pani juz po karetke? Tak? To jak za pol godziny nie przyjedzie proszę zazdwonic po nich jeszcze raz."

Powinno być tak, że czarny coś ukradł, został potrącony a z samochodu, który to zrobił wychodzi chuck norris

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie