📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:02

@radek225
Wybierz się w Warszawie na Chmielną. Jeśli nie ze śmiechu, to z rozpaczy nad współczesnym światem umrzesz.
Wybierz się w Warszawie na Chmielną. Jeśli nie ze śmiechu, to z rozpaczy nad współczesnym światem umrzesz.

@Blodhgarm, tym pacanem jestem ja. W sobotę przeleciałem przez kierownice na rowerze jak jechałem z górki. Mam na brodzie 6 szwów, rozwalone ucho, skroń, mocno odrachane ramię, dłoń trochę, łokcie (boli jak ruszam ręką), kolana i udo. Obitą klatę. Po lądowaniu nie umiałem oddychać, ale jakoś wstałem, pozbierałem plecak i zacząłem się śmiać. Jeszcze coś? Myślisz, że jesteś mądrzejszy od wszystkich?? Coś ci nie wyszło :* i dlatego kolesia wyśmiałem, że przy tak małym skaleczeniu tak się zachowuje -.-

Blodhgarm napisał/a:
Stwórco drogi co to się dzieje - połowa społeczności internetowej to haterzy, druga połowa idioci a trzecia nie zna matematyki.
Rozumiem, że to niby taki dowcip miał być? Bo jeżeli nie to znaczy, że się zaliczasz do ostatniej wymienionej kategorii, bo naliczyłeś 3 połowy, a podobno połowy są TYLKO DWIE i to zawsze równe...

Barmanix napisał/a:
Rozumiem, że to niby taki dowcip miał być? Bo jeżeli nie to znaczy, że się zaliczasz do ostatniej wymienionej kategorii, bo naliczyłeś 3 połowy, a podobno połowy są TYLKO DWIE i to zawsze równe...
Dzieci słuchajcie uważnie: połowy są zawsze równe - mówi nauczyciel na lekcji matematyki - nie ma wyjątków zawsze są równe... A co ja wam będę tłumaczył i tak większa połowa nie zrozumie.
Tak oczywiście to była taka aluzja. Skoro znalazłem 3 połowy to jestem słaby z matmy - skoro jestem słaby z matmy to nie należę do pierwszych 2 grup

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie