Generalnie to motocykle BMW są bardzo dobre do jazdy miejskiej w Niemieckich miastach oraz po Niemieckich asfaltowych drogach . Natomiast absolutnie nie nadają się na bezdroża - są za ciężkie i w związku z tym niesłuchane na szybkie ruchy kierownicą ( duża bezwładność masy ) kierownik pierdoła też jest .
To jest motocykl turystyczny - enduro, który się świetnie badaje do umiarkowanie trudnego terenu czyli właśnie takiego jak ten. Twierdzenie ze nadaje się jedynie na asfalt to kompletna bzdura. Oczywiste jest ze do naprawdę trudnych warunków jest zbyt ciężki, do tego jest cross.
Jaki frajer
Frajer to ty jesteś. Nie stać cię na moto, nawet nie masz prawka. Nic w życiu nie osiągnąłeś, ale komentarz dałej by sobie ulżyć.
Nie stać cie, to nie komentuj. Żal dupę ściska.
Spróbuj mi zabronić - stać mnie, komentuję i co mi zrobisz? Po prostu żal tyle kasy za taki złom.

podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Jechał jak p🤬da miał dość szeroką ulice, ale gapił sie do tyłu zamiast przed siebie i zanim z🤬b sie zorientował to zjechał do krawędzi, brzegu urwiska ulicy i sie sp🤬olił...
Kierownicą pewnie skręcił w momencie patrzenie sie do tyłu zanim sie zorientował to już było za późno na odbicie.
Poza tym i tak już wcześniej jechał zbyt blisko niebezpiecznie krawędzi równie dobrze mógł sie osunąć w każdej chwili i bez tej koślawo trzymanej kierownicy.
Mógł jechać / trzymać sie bezpiecznie prawej strony od wzgórza, a nie trzymać sie skraju urwiska tym bardziej jak widać tamtędy auto spokojnie przejechało, ale nie on xD
Motop🤬dy nie szkoda....
Opowiedz jak to było na filmie jeszcze raz bo miałem zamknięte oczy, zresztą jak bym zobaczył to i tak bym nie rozumiał. Prowadzisz jakieś szkolenia jak analizować to co widać na obrazie?
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jechał jak p🤬da miał dość szeroką ulice, ale gapił sie do tyłu zamiast przed siebie i zanim z🤬b sie zorientował to zjechał do krawędzi, brzegu urwiska ulicy i sie sp🤬olił...
Kierownicą pewnie skręcił w momencie patrzenie sie do tyłu zanim sie zorientował to już było za późno na odbicie.
Poza tym i tak już wcześniej jechał zbyt blisko niebezpiecznie krawędzi równie dobrze mógł sie osunąć w każdej chwili i bez tej koślawo trzymanej kierownicy.
Mógł jechać / trzymać sie bezpiecznie prawej strony od wzgórza, a nie trzymać sie skraju urwiska tym bardziej jak widać tamtędy auto spokojnie przejechało, ale nie on xD
Motop🤬dy nie szkoda....
Ulicę miał

podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaFrajer to ty jesteś. Nie stać cię na moto, nawet nie masz prawka. Nic w życiu nie osiągnąłeś, ale komentarz dałej by sobie ulżyć.
frajer co sie ciskasz materiał dosadnie pokazuje że to motop🤬da