👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Damianos88 napisał/a:
Jaki frajer
Frajer to ty jesteś. Nie stać cię na moto, nawet nie masz prawka. Nic w życiu nie osiągnąłeś, ale komentarz dałej by sobie ulżyć.

Kpiarz napisał/a:
Nie stać cie, to nie komentuj. Żal dupę ściska.
Spróbuj mi zabronić - stać mnie, komentuję i co mi zrobisz? Po prostu żal tyle kasy za taki złom.
Film zaczyna się od tekstu cyt. "nie ma problemu żadnego", 5 sekund później jest spory problem. Abra qrwa kadabra

Nareszcie mogę na sadolu docenić film za nagrywanie na poziomie. Poziome produkcje można pełnoekranowo oglądać na każdym urządzeniu.
Jedź przy krawędzi stromej, nieutwardzonej drogi i patrz się za siebie. No co może pójść nie tak ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie