Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kranik123 2025-06-03, 20:33
pawelx napisał/a:

Generalnie to motocykle BMW są bardzo dobre do jazdy miejskiej w Niemieckich miastach oraz po Niemieckich asfaltowych drogach . Natomiast absolutnie nie nadają się na bezdroża - są za ciężkie i w związku z tym niesłuchane na szybkie ruchy kierownicą ( duża bezwładność masy ) kierownik pierdoła też jest .

To jest motocykl turystyczny - enduro, który się świetnie badaje do umiarkowanie trudnego terenu czyli właśnie takiego jak ten. Twierdzenie ze nadaje się jedynie na asfalt to kompletna bzdura. Oczywiste jest ze do naprawdę trudnych warunków jest zbyt ciężki, do tego jest cross.
Zgłoś
Kpiarz 2025-06-03, 20:34
Damianos88 napisał/a:

Jaki frajer

Frajer to ty jesteś. Nie stać cię na moto, nawet nie masz prawka. Nic w życiu nie osiągnąłeś, ale komentarz dałej by sobie ulżyć.
Zgłoś
SADOL.PL 2025-06-03, 21:09 2
Kpiarz napisał/a:

Nie stać cie, to nie komentuj. Żal dupę ściska.

Spróbuj mi zabronić - stać mnie, komentuję i co mi zrobisz? Po prostu żal tyle kasy za taki złom.
Zgłoś
tfujdiler 2025-06-03, 21:16
Film zaczyna się od tekstu cyt. "nie ma problemu żadnego", 5 sekund później jest spory problem. Abra qrwa kadabra
Zgłoś
dracov6664 2025-06-03, 21:31 1
Co za pedał 😂

podpis użytkownika

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
Traba 2025-06-03, 21:47
Quassar napisał/a:

Jechał jak p🤬da miał dość szeroką ulice, ale gapił sie do tyłu zamiast przed siebie i zanim z🤬b sie zorientował to zjechał do krawędzi, brzegu urwiska ulicy i sie sp🤬olił...
Kierownicą pewnie skręcił w momencie patrzenie sie do tyłu zanim sie zorientował to już było za późno na odbicie.
Poza tym i tak już wcześniej jechał zbyt blisko niebezpiecznie krawędzi równie dobrze mógł sie osunąć w każdej chwili i bez tej koślawo trzymanej kierownicy.
Mógł jechać / trzymać sie bezpiecznie prawej strony od wzgórza, a nie trzymać sie skraju urwiska tym bardziej jak widać tamtędy auto spokojnie przejechało, ale nie on xD
Motop🤬dy nie szkoda....

Opowiedz jak to było na filmie jeszcze raz bo miałem zamknięte oczy, zresztą jak bym zobaczył to i tak bym nie rozumiał. Prowadzisz jakieś szkolenia jak analizować to co widać na obrazie?
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-06-03, 21:50
Nareszcie mogę na sadolu docenić film za nagrywanie na poziomie. Poziome produkcje można pełnoekranowo oglądać na każdym urządzeniu.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
SoDramatic 2025-06-03, 23:28 1
Jedź przy krawędzi stromej, nieutwardzonej drogi i patrz się za siebie. No co może pójść nie tak ?
Zgłoś
DeLux 2025-06-03, 23:28 1
Quassar napisał/a:

Jechał jak p🤬da miał dość szeroką ulice, ale gapił sie do tyłu zamiast przed siebie i zanim z🤬b sie zorientował to zjechał do krawędzi, brzegu urwiska ulicy i sie sp🤬olił...
Kierownicą pewnie skręcił w momencie patrzenie sie do tyłu zanim sie zorientował to już było za późno na odbicie.
Poza tym i tak już wcześniej jechał zbyt blisko niebezpiecznie krawędzi równie dobrze mógł sie osunąć w każdej chwili i bez tej koślawo trzymanej kierownicy.
Mógł jechać / trzymać sie bezpiecznie prawej strony od wzgórza, a nie trzymać sie skraju urwiska tym bardziej jak widać tamtędy auto spokojnie przejechało, ale nie on xD
Motop🤬dy nie szkoda....

Ulicę miał ULICĘ k🤬a w Amazonii miał. Szeroko
Zgłoś
korskidegenerat 2025-06-03, 23:47
szybciej k🤬a ludziom ko0o domów ludziom nak🤬iajcie, brak rejestracji = brak odpowiedzialności?
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-06-04, 0:58
"Nie idę utartymi schematami, robię swoje" to tak po co jechać droga skoro można się sp🤬olić w przepaść XD
Zgłoś
zzico 2025-06-04, 1:57
a taki był ładny amerykański..... szkoda....haha
Zgłoś
cygar 2025-06-04, 4:42
Róbcie rajd na kanał tego motop🤬dy. Niech się przekona że nie żyje w bańce gdzie inni motoseksualiści obciągają mu.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-04, 8:06
Dyszał jak tirówka na robocie

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-04, 8:09 1
Kpiarz napisał/a:

Frajer to ty jesteś. Nie stać cię na moto, nawet nie masz prawka. Nic w życiu nie osiągnąłeś, ale komentarz dałej by sobie ulżyć.

frajer co sie ciskasz materiał dosadnie pokazuje że to motop🤬da
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie