Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
konto usunięte 2014-03-23, 13:52
Skoro kobieta Sadistica to transseksualista mający cechy kobiece z penisem to idąc tym porównaniem chłop sadistica to transseksualista posiadający cechy męskie z vaginą. Innymi słowy nazwała was wszystkich c🤬kami...
Gratuluję pani obrażenia sadistica w tak subtelny sposób że ćwierćinteligenci tu przebywający nadmiernie się ekscytują.
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2014-03-23, 13:54
Antalor napisał/a:

Sami nakręcacie jej "fenomen".

Zgadzam się, że nakręcamy, ale ona w wywiadzie wspomniała o Sadistic, a to też jest pewnego rodzaju reklama. Czyli jesteśmy kwita. Poza tym każdy, kto promuje poprawną polszczyznę zasługuje na reklamę i możliwość szczerzenia wiedzy na temat poprawnego użytkowania naszego języka ojczystego.

A teraz smutny fakt: sam siebie uważam za w miarę wprawnego użytkownika polszczyzny, a owo "w miarę", oznacza już niestety ponad przeciętną... przynajmniej jak patrzę na Sadola...

Pozdro dla młodej polonistki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 13:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lwRazor 2014-03-23, 13:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
orz1 2014-03-23, 14:00
jak miło zostać zauważonym

a poza tym brał bym jak cygan monety z fontanny
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 14:10
swoja droga dziwne ze nikt nie wylapal "konentatorow" w pierwszym pytaniu
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 14:10
Zgłoś
pylaochos 2014-03-23, 14:17
Brzydka też nie ; )
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 14:19 2
Nie wiem czy to podchodzi pod regulamin sadistica, ale koniugował bym ją tak ostro, że deklinowała by moje imie bez opamiętania.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 14:46 1
IwRazor

Napisałem gdzieś, że ją oglądam? Czytam książki, więc niepotrzebny mi do tego nauczyciel. Potrzebny zaś młodym ludziom, którzy w łatwy i przyjemny sposób mogą wiele dowiedzieć się na temat polszczyzny. Niestety, ale mamy takie czasy, w których to vlogi górują nad czytaniem.
Zgłoś
FunkyKoval 2014-03-23, 15:11 1
Profesorowie Miodek i Bralczyk mogą od tej Pani uczyć się poprawności językowej?! O mój Boże, co to za sierota pisała? To żałosne porównywać Panią z magistrem (?) do utytułowanych profesorów, którzy zjedli zęby na poprawnej polszczyźnie.
Pani Paulino rozumiem, że chce Pani mieć swoje pięć minut, ale proszę o więcej skromności. Karierę robi się całe życie, a nie krótkim epizodem na Youtube.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 15:12 2
ciekaw jestem jej reakcji po przeczytaniu komentarzy tej dziczy tutaj
Zgłoś
noir 2014-03-23, 15:19
mare30ks nie podlizuj się. i tak ci nie da.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 15:28
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 15:30 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem