Oglądam cały odcinek - Wojewódzki mówi, że przerwa na reklamy a tu faktycznie reklamy, wtf
Chyba Kuba nie spodziewał się, że program nabierze takiego charakteru

no i dobrze, przynajmniej coś mądrego się pojawiło.
L................e
2012-09-12, 15:00
Wojewódzki w trakcie programu: "Mnie ostatnio Magdalena Środa - kobieta, którą niezwykle szanuję [...]" i dalej bla, bla, p🤬lenie. Pewnie mu na słuchawkę powiedzieli: "powiedz, że szanujesz jakiegoś skrajnego lewaka to może Ci Kukiz przyp🤬oli za karę, będzie dobry materiał".
Kukiz zarzucił chyba jednego kwasa za dużo
z 200 krajów na świecie to może obywatele 10 nie przyjeżdzają do USA pracować ...
wszystkiemu winna Jałta.
O................h
2012-09-12, 15:04
że też pokazali to w tvn, stacji która wiecznie liże dupsko PO i Tuskowi...
ale zajebiście mówi Kukiz, piweczko jak nic.
@thewhitestar
Jego nowych piosenek może nie puszczają faktycznie, ale przecież starsze przeboje grają i to dość często...
m................2
2012-09-12, 15:53
Bardzo dobrze prawi Pawełek, jestem pewien ze on jako jedyny mógłby rozpętać taką rewolucje, że w końcu wyjebią tych komunistów z rządu bo jakby nie było mimo tego że komuna upadła dawno temu to nic tak na prawde sie nie zmieniło...Co to za czasy że trzeba sp🤬lalać z włąsnego kraju zeby miec co do gara włożyć a te k🤬y złodzeje rozbijaja sie drogimi furami i zwjedzaja swiat tylko w inny sposób niz 2 miliony rodaków. Piwko dla Kukiza
d................a
2012-09-12, 16:10
On jako specjalista...
m................4
2012-09-12, 16:22
polecam jego akcje na
zmieleni.pl/
trzeba w końcu coś zrobić z tym systemem
Paweł na prezydenta !!! I c🤬j !
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Paweł jest mądrym człowiekiem, miałem okazję kiedyś zamienić z nim słowo, spoko gość naprawdę. A Kuba, pomimo ze lubię jego programy, nieraz nie potrafi utrzymać rozmowy na pewnym poziomie. Skacze pomiędzy tematami, nie da wypowiedzieć sie do końca gościom. A odnośnie nowej płyty Kukiza myślę że ma on w dupie czy go gra jakieś radio. To płyta dla świadomych słuchaczy, nikt przypadkowo po nią nie sięgnie. A co do programu warto obejrzeć całość, jak również wcześniejsze z Kukizem.
p................n
2012-09-12, 17:07
Możecie ku#wić na PO i bardzo dobrze! Jako były ich były wyborca, robie to codziennie!
Jak ci drzewo usycha to nie przycinasz gałązek tylko wycinasz je w pień! Żeby w tym kraju było lepiej trzeba zmienić całą klase polityczną! Nie ważne kto siedzi przy sterach: SLD, PiS, PO czy przystawki - to jest stare, komunistyczne, zdegenerowane towarzystwo wzajemnej adoracji, które doi kase państwa!
Dziękuje, dobranoc: www.zmieleni.pl
e................s
2012-09-12, 17:41
Witam, może ktoś podać inne źródło do tego pełnej wersji odcinka? W kraju, w którym aktualnie przebywam, nie mam możliwości go obejrzeć. Z góry dziękuję.
p................0
2012-09-12, 17:54
@up, znajdź sobie na tvnplayer w necie
j................1
2012-09-12, 18:14
Jeżeli tego fragmentu nie wycieli to chyba uważają społeczeństwo za bandę debili która i tak nic nie zrozumie lub uzna to za żart
Polecam oglądnąć całość, bo warto
podpis użytkownika
“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.”
― Ernest Hemingway