Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Pawłowicz o Grodzkiej
konto usunięte • 2014-01-14, 18:11

"Facet zostaje facetem, a baba babą. Nie da się uciąć czy doszyć... Nie może być tak, że poseł staje w ławie sejmowej, pokazuje zdjęcie mężczyzny i mówi o prawdziwej miłości. Medycyna zawsze to leczyła. To są zboczenia, to są choroby. To nie jest naturalne. Weźmy na przykład Annę Grodzką. To jest szampon i odżywka w jednym."
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-14, 21:59 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-01-14, 22:04
Z jednej strony broni tego co naturalne, ale za to atakuje wszystko co nie jest podporządkowane pod kościół. Co robić?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 22:04 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SharpSe 2014-01-14, 22:19
Pawłowicz Świeta Dziewica idzie na pal razem z Bosakiem świętym prawiczkiem. Ogień na nich i kula w łeb od bandy Dirlewangera.
Zgłoś
każdyloginzajęty 2014-01-14, 22:36
Oboje mają podobny problem.. Ona chciałaby być facetem a on babą...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 22:54
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 8:36
Zgłoś
SztywnyDrąg 2014-01-15, 17:32
Nazywacie ją skrajną prawicową idiotką... na skrajnych lewicowych idiotów potrzeba skrajnych prawicowych idiotów nie rozumiecie? I dewiant III RP pan Krzysiu chciał by małżeństwa tej samej płci, aborcję do 9 miesiąca, edukację seksualną w stylu "czuję się kobietą więc jestem kobietą" już od przedszkola.
Natomiast ona tych homosi chciałaby w obozach pozamykać, całkowity zakaz aborcji nawet w przypadku zagrożenia matki, a od przedszkola "małżeństwo musi być uświęcone przez kościół, seks po ślubie"
Na skrajność potrzeba skrajności. Równowaga.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 8:08 1
Tak, jasne. Bo jak dwie skrajności zaczną się zwalczać to na pewno nikt pośrodku nie ucierpi.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 15:55
SztywnyDrąg napisał/a:

Nazywacie ją skrajną prawicową idiotką... na skrajnych lewicowych idiotów potrzeba skrajnych prawicowych idiotów nie rozumiecie? I dewiant III RP pan Krzysiu chciał by małżeństwa tej samej płci, aborcję do 9 miesiąca, edukację seksualną w stylu "czuję się kobietą więc jestem kobietą" już od przedszkola.
Natomiast ona tych homosi chciałaby w obozach pozamykać, całkowity zakaz aborcji nawet w przypadku zagrożenia matki, a od przedszkola "małżeństwo musi być uświęcone przez kościół, seks po ślubie"
Na skrajność potrzeba skrajności. Równowaga.

A ja uważam że jedną i drugą trza wysłać do łopaty, niech rowy kopią, więcej pożytku będzie z tego. Najbardziej nawiedzeni pajace się zawsze pchają do władzy, bo im się zarządzać innymi zachciało, z racji że nikt ich nigdy poważnie nie traktował.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem