Do ścigania to wszystkie bohatery ale kiedy przychodzi do odpowiedzialności to jak szczury po kątach, telefony do tatusia i podmianki tablic.
Muczkowski napisał/a:
I ta szybka zmiana rejestracji XD
właśnie też zauważyłem jak zmienił żółte blachy na białe xD
Fx12 napisał/a:
Do ścigania to wszystkie bohatery ale kiedy przychodzi do odpowiedzialności to jak szczury po kątach, telefony do tatusia i podmianki tablic.
Blachy to raczej zmienił na prawidłowe, bo nie wygląda jakby miał spieprzać, a wcześniej miał lewe blachy, żeby go z fotoradarów nie ganiali.
Jaki by jednak powód nie był, j🤬y debil powinien być zutylizowany, ale to tylko takie moje życzeniowe p🤬lenie, bo tatuś załatwi, że nawet wzmianki o tym w papierach nie będzie.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Tym razem, gdyby motórzysta szybciej zap🤬lał to uniknąłby kraksy
On chyba serio myśli ze nie znajdą mu tych lewych tablic 🤦 rozum typowej autocioty 😂😂😂
podoba mi się logika z🤬ba w porsze czy co to tam było, z dwojga złego wybrał mniejsze zło czyli zamiast p🤬lnąć czołowo w inne auto wolał skosić motorynkarza, dam mocne 6,5/10
podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny
kiedyś podobno sprawców wypadków w chinach przeznaczano na części zamienne... piękny kraj
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Nome napisał/a:
Sprawców wypadków to nie wiem, na pewno członków Falun Gong. I tu zupełnie nie rozumiem za co: to była taka popularna grupa zajmująca się głównie wspólnymi ćwiczeniami gimnastycznymi na świeżym powietrzu z lekką podbudówką religijną. Ale ktoś z Partii uznał że mu się to nie podoba, zakazał tego pod karą więzienia i śmierci, i masowo używał złapanych falunowców jako źródła organów do przeszczepów.kiedyś podobno sprawców wypadków w chinach przeznaczano na części zamienne... piękny kraj
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Co p🤬da w samochodzie, motocyklista jedzie spokojnie to ten musi zap🤬lać bo ma auto udające sportowe i wjeżdżać w innych.
Cytat:
Motoc🤬a błędu dziś nie popełniła
Jak to nie? A kto wsiadł na motorynkę?