Użytkownik sadistic: wchodzi na kwejka i demotywatory, po czym płacze, żeby nie wrzucać na sadistic "dzieł" z tamtych portali, bo portale te są c🤬jowe.
Po co więc bywacie na nich?
Po co więc bywacie na nich?
podpis użytkownika
"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie r🤬a, ciebie się kocha"
Ale wy macie spine, jak wiadomo na każdym portalu tego typu będą kopie z innego. Mnie też to wk🤬ia ze coraz częściej pojawiają się tutaj tematy na poziomie gimbazy ale to ignoruje i przeglądam dalej aż trafie na coś cie mnie interesuje i wtedy dam zasłużone piwo...
Ja tam nie wchodzę na kfejka, co więcej, nie mam zamiaru widzieć tamtego syfu tutaj. Wy-pier-da-laj.
Nieosiągalny napisał/a:
Kolejny hit z kwejka... Brawo k🤬a!
![]()
Wiesz.. ja nie wchodzę na kłejka i tego nie widziałem. A jak widać to jarasz się nim, bo sam zamieściłeś komentarz jako pierwszy i dziwne jest to, że wiesz iż to zabrane jest z kwejka.
Nieosiągalny napisał/a:
Kolejny hit z kwejka... Brawo k🤬a!
![]()
Ciekawe skąd wiesz, że jest to z kwejka. Czyżbyś przypadkiem na niego zaglądnął? A pisząc, że jest z kwejka mam wrażenie, że właśnie tam to zobaczyłeś, a wcale to nie tam ten tekst pojawił się jako pierwsze, więc to ktoś zaj🤬 z innej strony na kwejk, więc mozliwe, że autor też wział to z innej strony.
@2up
Widać po poziomie tego co napisał... prosze was, na serio jesteście tak ograniczeni że tego nie widzicie?
Widać po poziomie tego co napisał... prosze was, na serio jesteście tak ograniczeni że tego nie widzicie?
podpis użytkownika
Nie ważne czy jesteś czarny czy żółty, katolikiem czy muzułmaninem, homo czy bi, zeofilem czy nekrofilem i tak Cię k🤬a nienawidzę!