pech
M................o
• 2014-01-12, 23:07
czytać po kolei bo sobie spalicie:P
Ostatnio nie wiodło mi się zbyt dobrze. Dziewczyna rzuciła mnie po kilku latach związku. Kumple okazali się skończonymi c🤬jami i już z nimi nie utrzymuje kontaktu. Panience którą znalazłem sobie na pocieszenie tak spodobało się w klubie do którego poszliśmy na randkę, że aż wyszła stamtąd z innym. Po dwóch nieudanych próbach samobójczych postanowiłem pójść do psychologa i... pomogło! Zalecił mi bardzo prostą i skuteczną terapię. Twierdzi on, że nawet w tak c🤬jowej sytuacji mogło być gorzej i kazał szukać pozytywnych stron życia kiedy znów napadnie mnie smutek, np. cieszyć się, że nie jestem rudy.
nawet jak jedna osoba się uśmieje, to warto było wkleić tu te wypociny bo nie jest takie długie. Nie było bo sam wymyśliłem
I................r
2014-01-14, 0:07
Tyle że czytając to, zapewne jak większośc innych użytkowników pomyślała że jesteś rudy...
M................o
2014-01-14, 0:12
@up, upup, upupup, i jeszcze pare razy (ś)up.
Tak wiem, że wymyślenie krótkiej powiastki, bądź napisanie jakiejkolwiek historii, która się wam NIE zdarzyła, wymaga IQ i wyobraźni nieco większej od szympansa i jest to dla was trudne.
Dlatego proszę, nie próbujcie, zostańcie przy komentarzach:)
pozdrawiam.
G................n
2014-01-14, 0:14
@mojoo nie wybronisz, to jest c🤬jowe
M................o
2014-01-14, 0:17
k🤬a najazd rudych no nie mogę.
nawet jeśli to niech se będzie po c🤬j drążyć temat
R................u
2014-01-14, 0:21
spojrzałem na ostatnie słowo. rudy. wszystko jasne
lol, za bardzo sie pośpieszyłem, wybaczcie
p................s
2014-01-14, 0:21
Było napisane czytać od początku
WYMYŚLIŁEŚ K🤬O ?! Chciałem przez internet poklepać Cie po ramieniu i zwyzywać rudych twierdząc, że poprawi Ci się w życiu a teraz kiedy zostałem tak bezwstydnie oszukany nie pozostaje mi nic innego, jak strzaskać Cię c🤬jem między trzecim a czwartym palcem u prawej stopy.
P🤬l się rudzielcu.
p................s
2014-01-14, 0:28
wody666 napisał/a:
WYMYŚLIŁEŚ K🤬O ?! Chciałem przez internet poklepać Cie po ramieniu i zwyzywać rudych twierdząc, że poprawi Ci się w życiu a teraz kiedy zostałem tak bezwstydnie oszukany nie pozostaje mi nic innego, jak strzaskać Cię c🤬jem między trzecim a czwartym palcem u prawej stopy.
P🤬l się rudzielcu.
A ja już myślałem że będę miał przyjaciela a tu takie h🤬jowe zakończenie
Ostatnie:
Mojoo napisał/a:
cieszyć się, że nie jestem rudy.
należy czytać od końca:
"Rudy jestem nie że się cieszyć"
Ps. Autor na 100% jest rudy, bo na pierwszą randkę zabrał ją do klubu, czyli chciał sprawdzić czy się przyzna do niego
M................o
2014-01-14, 0:58
jestem rudym żydem z sosnowca który cykał fotki mamie madzi do superexpressu.
ups...=/
Mojoo napisał/a:
nawet jak jedna osoba się uśmieje, to warto było wkleić tu te wypociny bo nie jest takie długie. Nie było bo sam wymyśliłem
Jakie trzeba mieć c🤬jowe, smutne i nudne życie, by siedzieć i wymyślać kiepskie historyjki na sadistica...
Mojoo napisał/a:
jestem rudym żydem z sosnowca który cykał fotki mamie madzi do superexpressu.
ups...=/
To jak się przyznałeś do czegoś takiego to na bank jesteś jeszcze czarny...
kto zaprasza dziewczynę do klubu na randkę?!
a................0
2014-01-14, 9:25
sol, fa, mi, re, do, si
Inszymi słowy:
M................h
2014-01-14, 14:15
czytałem od konca nadal c🤬jowe.