👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Okazało się, że miał przy sobie narkotyki w postaci marihuany oraz amfetaminy. "
0,3 grama suszu roślinnego CBD oraz 0,5 grama amfetaminy w 90% zmieszanej z gripexem i tynkiem ze ściany - zapomnieli dodać.
0,3 grama suszu roślinnego CBD oraz 0,5 grama amfetaminy w 90% zmieszanej z gripexem i tynkiem ze ściany - zapomnieli dodać.
Jako lokalny przewodnik, napiszę Wam że zaczynamy na ul. Wygody, następnie ul. Orzechowa, ul. Czarnochowska, ul. Golliana, ul. Legionów, ul. Kosiby, ul. Narutowicza, ul. Krakowska, ul. Kościuszki, ul. Sadowa i tuż przed ul. Kasztanową skręcamy w ślepy zaułek.
O tak: google.com/maps/dir/49.9930656,20.062356/49.9919948,20.0650505/49.9860...
O tak: google.com/maps/dir/49.9930656,20.062356/49.9919948,20.0650505/49.9860...
co jak co ale za brak sygnalizacji na skrzyżowaniach nic mu nie dojebią
każde skrzyżowanie to kierunkowskaz dawał

TVP : Brawurowa ucieczka przed policja zakonczona rozbitym autem, mezczyzna pedzil 120km przez miasto. Przypomnijmy, ze za czasow platformy obywatelskiej takie poscigi to byla codziennosc.
TVN : Policja na zlecenie Jaroslawa Kaczynskiego gonila przestraszonego nastolatka prawie 120km. Akcja miala charakter czysto polityczny, poniewaz mlodzieniec byl sympatykiem platformy obywatelskiej
Polsat : Mlody mezczyzna spieszyl sie do punktu szczepien po tym jak juz dwudziesta osoba w jego rodzinie zmarla na covid. Przypomnijmy tylko, ze jak sie nie zaszczepisz to umrzesz.
TVN : Policja na zlecenie Jaroslawa Kaczynskiego gonila przestraszonego nastolatka prawie 120km. Akcja miala charakter czysto polityczny, poniewaz mlodzieniec byl sympatykiem platformy obywatelskiej
Polsat : Mlody mezczyzna spieszyl sie do punktu szczepien po tym jak juz dwudziesta osoba w jego rodzinie zmarla na covid. Przypomnijmy tylko, ze jak sie nie zaszczepisz to umrzesz.
Nie ma to jak uciekać przed policją i wrzucać kierunki, żeby wiedzieli gdzie jadę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie