Nikt nie zrócił uwagi na solidne wykonanie barierki
![]()
Robert napewno zwrócił
podpis użytkownika
asdasdasd

K🤬a co za idiota wchodzi z dużą prędkością, w zakręt od jego wewnętrznej strony?!
![]()
Pewnie nigdy nie będą miec prawa jazdy i dobrze. Debile zamiast skrecić jadą prosto w scianę
![]()
Trolling poziom 99, jesteście k🤬a najlepsi
Jakoś nie specjalnie mnie to dziwi, że w filmie słychać samych szkopów
może dlatego, że to niemiecki tor?
Wy robicie to specjalnie co nie ?

Mnie rozwala niesamowicie pan z obsługi który w 1:05 porusza się w tym najniebezpieczniejszym miejscu nawet nie patrząc w kierunku z którego jadą auta.

Przecież zupełnie zły tor jazdy, w złym miejscu apeks, w złym miejscu wejscie.
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
Ja jebe, kto ich uczył jeździć?
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
Zobacz że obok stoi rozbity samochód z którego cieknie olej
Ja jebe, kto ich uczył jeździć?
A możesz pokazac ładnie na tym filmie gdzie jest wierzchołek tego zakrętu?....po takim skąpym kadrze ciężko to wywnioskować. ale Ty wiesz lepiej....znasz się przecież na jeździe torowej....znaffffca p🤬lony.

Ekspertem nie jestem, ale na logikę powinni zacząć zakręt od zewnętrznej, na wewnętrzną i wyjść zewnętrzną, a oni wszyscy się pchają od wewnętrznej...
Dopiero się oswajają z jazdą kłodą : D
RWD górą : D