👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zodiacr napisał/a:
Nikt nie zrócił uwagi na solidne wykonanie barierki
![]()
Robert napewno zwrócił
chyba muszę otworzyć zakład blacharsko lakierniczy gdzieś obok tego toru
Pewnie nigdy nie będą miec prawa jazdy i dobrze. Debile zamiast skrecić jadą prosto w scianę

Cytat:
Jakoś nie specjalnie mnie to dziwi, że w filmie słychać samych szkopów
może dlatego, że to niemiecki tor?
Tyle dyskusji o umiejętnościach jazdy a tam po lewej po prostu zepsuł się jakiś samochód i cieknie z niego olej. Widać czarny olejowy strumyk.
Wy robicie to specjalnie co nie ?
Mnie rozwala niesamowicie pan z obsługi który w 1:05 porusza się w tym najniebezpieczniejszym miejscu nawet nie patrząc w kierunku z którego jadą auta.
Wy robicie to specjalnie co nie ?

Mnie rozwala niesamowicie pan z obsługi który w 1:05 porusza się w tym najniebezpieczniejszym miejscu nawet nie patrząc w kierunku z którego jadą auta.

Widzę że sadolowi specjaliści, którzy kierowali samochodem tylko w nfs się już wypowiedzieli.
Ekspertem nie jestem, ale na logikę powinni zacząć zakręt od zewnętrznej, na wewnętrzną i wyjść zewnętrzną, a oni wszyscy się pchają od wewnętrznej...

Ja jebe, kto ich uczył jeździć?
Przecież zupełnie zły tor jazdy, w złym miejscu apeks, w złym miejscu wejscie.
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
nopel napisał/a:
Ja jebe, kto ich uczył jeździć?
Zobacz że obok stoi rozbity samochód z którego cieknie olej

ellsworth napisał/a:
Ekspertem nie jestem, ale na logikę powinni zacząć zakręt od zewnętrznej, na wewnętrzną i wyjść zewnętrzną, a oni wszyscy się pchają od wewnętrznej...
Dopiero się oswajają z jazdą kłodą : D
RWD górą : D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie