Idę dzisiaj z ojcem do sklepu, wyprzedza nas pedał(gej) , który strasznie się z tym obnosi. Ojciec się spytał kto to jest, a jako, że znam go(pedała) z widzenia(tylko i wyłącznie

) to wytłumaczyłem rodzicielowi. Po kilku sekundach ciszy usłyszałem -
"Ale bym sk🤬ielowi natłukł" - Nigdy wcześniej nie byłem z niego tak dumny
To jeden z tekstów, które po przeczytaniu sprawiają, że czuję zażenowanie i wstyd, że przeglądam tą stronę.
znaczy, wracając do tematu cel osiągnięty, niby nic wielkiego, a już wszyscy dookoła kłapią mordami o pedale, jestem z was dumny, dzięki waszej odważnej postawie biedroń ma szansę zaistnieć społecznie i może się na drugą kadencję załapie.
Gdyby olać pedalstwo jako temat debaty, takie marsze równości nie miały by miejsca, bo były by imprezą marginalną, ale że wszyscy tylko p🤬lą jacy to są anty/propedalscy to mają grodzkie i inne wodę na młyn xD
S................e
2014-01-19, 10:52
Czyli Twój ojciec to taki "kozak w necie, p🤬da w świecie"?
b................k
2014-01-19, 10:57
Nie ma to jak chwalić się tatusiem burakiem, typowym wąsatym Andżejem ze budowy.
Robaki.
kogo obchodzi, co piszesz?
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Haha to tatuś tylko mocny w gębie i nie było go stać na jakąś głośniejszą uwagę pod adresem pedałka?
Poza tym gdy ktoś mówi coś w stylu "ale bym mu naku***ł" to zazwyczaj ma na myśli "ale bym go zru***ł".
w................1
2014-01-19, 11:15
No to trzeba było mu nap🤬lic jak takie z was dwa twardziele. Co was powstrzymalo?
Co to za moda, że się licytujecie czyj stary jest większym cebulakiem?
z................n
2014-01-19, 12:35
misiuu534 napisał/a:
Idę dzisiaj z ojcem do sklepu, wyprzedza nas pedał(gej) , który strasznie się z tym obnosi. Ojciec się spytał kto to jest, a jako, że znam go(pedała) z widzenia(tylko i wyłącznie
) to wytłumaczyłem rodzicielowi. Po kilku sekundach ciszy usłyszałem -
twój tatuś musi być bardzo oczytanym, inteligentnym, wykształconym człowiekiem... jego wypowiedź sugeruje wręcz, że jest nadzwyczajnym erudytą
swoją drogą, to w ogóle chyba wesoła z was rodzinka, skoro przez coś takiego byłeś z niego dumny jak nigdy wcześniej... Tatuś w życiu nie zrobił nic bardziej pożytecznego niż wypowiedzenie idiotycznego "Ale bym sk🤬ielowi natłukł" ?
L................i
2014-01-19, 13:14
Cytat:
Grono ludzi z ujemnym IQ powiększa się .
c................o
2014-01-19, 14:07
mmaakkss napisał/a:
A pilot motolotni zaczął bić brawo i się rozk🤬ił na wieżowcu
A wszystko to działo 11 września 2001 na manhattanie
z................n
2014-01-19, 19:51
Bituminiorz napisał/a:
Pedałek bo pedałek ale może posuwa Twoją siostrę bo ta leci na cioty w rurkach i uważa że pedały są słodkie?
żal dupę ściska prawiczku ?
n................i
2014-01-19, 20:24
C🤬jowa historyjka, na pohybel ludziom bezmyślnie agresywnym.
To nie jest bezmyślna agresja, kiedyś upił jakiegoś chłopaka i później go całował, c🤬j wie czy go zdupcył, czy nie
z................n
2014-01-19, 23:49
misiuu534 napisał/a:
To nie jest bezmyślna agresja, kiedyś upił jakiegoś chłopaka i później go całował, c🤬j wie czy go zdupcył, czy nie
taaa ? moze ciebie ? a moze twojego tate i dlatego taki zly jest....