Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pedał
misiuu534 • 2014-01-19, 1:08
Idę dzisiaj z ojcem do sklepu, wyprzedza nas pedał(gej) , który strasznie się z tym obnosi. Ojciec się spytał kto to jest, a jako, że znam go(pedała) z widzenia(tylko i wyłącznie ) to wytłumaczyłem rodzicielowi. Po kilku sekundach ciszy usłyszałem -
"Ale bym sk🤬ielowi natłukł" - Nigdy wcześniej nie byłem z niego tak dumny
Zgłoś
vitharis 2014-01-19, 10:43 13
To jeden z tekstów, które po przeczytaniu sprawiają, że czuję zażenowanie i wstyd, że przeglądam tą stronę.
Zgłoś
R41NM4N 2014-01-19, 10:44
znaczy, wracając do tematu cel osiągnięty, niby nic wielkiego, a już wszyscy dookoła kłapią mordami o pedale, jestem z was dumny, dzięki waszej odważnej postawie biedroń ma szansę zaistnieć społecznie i może się na drugą kadencję załapie.
Gdyby olać pedalstwo jako temat debaty, takie marsze równości nie miały by miejsca, bo były by imprezą marginalną, ale że wszyscy tylko p🤬lą jacy to są anty/propedalscy to mają grodzkie i inne wodę na młyn xD
Zgłoś
S................e 2014-01-19, 10:52 1
Czyli Twój ojciec to taki "kozak w necie, p🤬da w świecie"?
Zgłoś
b................k 2014-01-19, 10:57 9
Nie ma to jak chwalić się tatusiem burakiem, typowym wąsatym Andżejem ze budowy.

Robaki.
Zgłoś
ulifont 2014-01-19, 11:06
kogo obchodzi, co piszesz?

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
preliator 2014-01-19, 11:06
Haha to tatuś tylko mocny w gębie i nie było go stać na jakąś głośniejszą uwagę pod adresem pedałka?
Poza tym gdy ktoś mówi coś w stylu "ale bym mu naku***ł" to zazwyczaj ma na myśli "ale bym go zru***ł".
Zgłoś
w................1 2014-01-19, 11:15 1
No to trzeba było mu nap🤬lic jak takie z was dwa twardziele. Co was powstrzymalo?
Zgłoś
soadfan 2014-01-19, 11:25 10
Co to za moda, że się licytujecie czyj stary jest większym cebulakiem?
Zgłoś
z................n 2014-01-19, 12:35 2
misiuu534 napisał/a:

Idę dzisiaj z ojcem do sklepu, wyprzedza nas pedał(gej) , który strasznie się z tym obnosi. Ojciec się spytał kto to jest, a jako, że znam go(pedała) z widzenia(tylko i wyłącznie ) to wytłumaczyłem rodzicielowi. Po kilku sekundach ciszy usłyszałem -

twój tatuś musi być bardzo oczytanym, inteligentnym, wykształconym człowiekiem... jego wypowiedź sugeruje wręcz, że jest nadzwyczajnym erudytą

swoją drogą, to w ogóle chyba wesoła z was rodzinka, skoro przez coś takiego byłeś z niego dumny jak nigdy wcześniej... Tatuś w życiu nie zrobił nic bardziej pożytecznego niż wypowiedzenie idiotycznego "Ale bym sk🤬ielowi natłukł" ?
Zgłoś
L................i 2014-01-19, 13:14 2
Cytat:

Grono ludzi z ujemnym IQ powiększa się .
Zgłoś
c................o 2014-01-19, 14:07
mmaakkss napisał/a:

A pilot motolotni zaczął bić brawo i się rozk🤬ił na wieżowcu

A wszystko to działo 11 września 2001 na manhattanie
Zgłoś
z................n 2014-01-19, 19:51
Bituminiorz napisał/a:

Pedałek bo pedałek ale może posuwa Twoją siostrę bo ta leci na cioty w rurkach i uważa że pedały są słodkie?

żal dupę ściska prawiczku ?
Zgłoś
n................i 2014-01-19, 20:24
C🤬jowa historyjka, na pohybel ludziom bezmyślnie agresywnym.
Zgłoś
misiuu534 2014-01-19, 21:06
To nie jest bezmyślna agresja, kiedyś upił jakiegoś chłopaka i później go całował, c🤬j wie czy go zdupcył, czy nie
Zgłoś
z................n 2014-01-19, 23:49
misiuu534 napisał/a:

To nie jest bezmyślna agresja, kiedyś upił jakiegoś chłopaka i później go całował, c🤬j wie czy go zdupcył, czy nie

taaa ? moze ciebie ? a moze twojego tate i dlatego taki zly jest....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie