Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakiś wsiór widać że zbyt k🤬a dobry dzień miał to musiał poszukać k🤬a kłótni jap🤬le wracać się po to żeby powiedzieć "ja miałem pierwszeństwo" no co za p🤬da
Zamiast mu wyjebac to mu na pan, ale k🤬s no...
ale ja jadę rowerem,
kwintesencja pedalaży
jakiś wsiór widać że zbyt k🤬a dobry dzień miał to musiał poszukać k🤬a kłótni jap🤬le wracać się po to żeby powiedzieć "ja miałem pierwszeństwo" no co za p🤬da
Co ty gościu p🤬lisz? Powiedział dziadkowi kulturalnie, że jeździ po ulicy jak p🤬da i stwarza zagrożenie dla siebie i innych. Dziadek pewnie jeździ tamtędy codziennie przekonany, jak większość rowerzystów że przepisy go nie obowiązują, więc powinien podziękować za uwagę i nie robić z siebie debila na przyszłość.
Pewnie jesteś tą p🤬dą na rowerze

jebnie takiego nie ze swojej winy i stój 3 h i czekaj na policję
Jak po h🤬j wstawiać, ponieważ pedalarze czują się jak j🤬e święte krowy. Jak ktoś nie widzi nic złego w zachowaniu tego debila to sam ma sp🤬olenie umysłowe n-tego rzędu. Każdy kto się porusza po ulicy powinien płacić OC, a skoro mamy równość, to niech i mandaty będą adekwatne.
To jest dziadek na rowerze, który ledwo ogarnia, co się dzieje, a na tym odcinku zmienili niedawno pierwszeństwo. Złamał przepis - to oczywiste. Zatrąb, wezwij policję, wyślij nagranie na pały - co tam chcesz. Ale jak popie*dolonym trzeba być, żeby z tego powodu stwarzać zagrożenie w ruchu zawracaniem z piskiem na środku skrzyżowania, gonienie dziadka i robienie wykładów... W zachowaniu tego debila (w samochodzie) nic złego nie dostrzegłeś?
fajny masz rower dziadek
Pewnie jesteś tą p🤬dą na rowerze
jebnie takiego nie ze swojej winy i stój 3 h i czekaj na policję
i czym to się różni od jebnięcia nie ze swojej winy pieszego, motocykla, albo innej osobówki? krócej czekasz na policję? każda taka sytuacja wk🤬ia, ale spuszczać się tyle czasu nad jakimś ślepym dziadkiem na rowerze, to jakaś komedia jest...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie