👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
na pałę z pewnością jeżdżą bez żadnej kontroli... To, że na dworcu nie ma rozkładu pociągów towarowych (bo i w sumie po co?) nie oznacza, że nikt tym burdelem nie zawiaduje. Wyobrażasz sobie ile wypadków by było codziennie jakby połowa lokomotyw na szynach zaczęła jeździć jak by chciała?
Przecież Psilocke doskonale wie, że pociągi towarowe są równie szczegółowo monitorowane co pociągi pasażerskie. Trzeba być debilem, żeby pomyśleć, że towarowe jeżdżą se od tak na pałe. Chodziło o to, że dla normalnego Kowalskiego takie informacje mogą nie być powszechnie dostępne. Dane o pociągach mogą mieć tylko dyspozytorzy/firma i nie sprawdzisz se rozkładu.
Pewnie głęboko wierzył w punktualność kolei i myślał że ten pociąg jechał tędy już pół godziny temu.
Typowy pedalarz - nawet od pociągu żądał 1 metrowego odstępu przy wyprzedzaniu i się zdziwił.
OpenStreetMaps napisał/a:
Jesteś kretynemZaraz kretyn. kto nigdy nie ryzykował głupio własnym życiem ten nie jest prawdziwym facetem tylko p🤬dą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie