Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Elan__Rodziewicz 2024-09-21, 18:35 1
PanFajek napisał/a:

Jak gościu go przewrócił, to co mu tam, dildos wypadł?

Błotnik od roweru na przednich kołach. Chłop zahaczył o nie nogami jak się wywracał, ale z tyłu przednich kół, bo większość dosięga aż do tyłu przedniego koła.

podpis użytkownika

Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską k🤬a i szmatą do j🤬ia. Każdy może mnie wyr🤬ać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego k🤬sa to ci obciągnę i połknę.
Zgłoś
RaffAye 2024-09-21, 18:36
nikt nie pytal ale to akcja z Edynburga w Szkocji

Stolar900 napisał/a:

Blachy SK. Niech wiedzą, że się Katowiczanie nie p🤬lą.

Zgłoś
Elan__Rodziewicz 2024-09-21, 18:41
a tak w ogóle odnośnie tego filmiku to nie wiem kto jest głupszy. Pedalarz czy kierowca. Pedalarz to wiadomo czemu, ale na c🤬j ten kierowca na betonie go sprowadza w ten sposób na glebę? Jebnąłby p3dał potylicą a kierowca by poszedł siedzieć za co najmniej pobicie ze skutkiem śmiertelnym. No chyba, że ma plecy służb, to można go wtedy ukarać mandatem w wysokości 5000 dolarów za przekroczenie uprawnień... kierowcy : )

podpis użytkownika

Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską k🤬a i szmatą do j🤬ia. Każdy może mnie wyr🤬ać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego k🤬sa to ci obciągnę i połknę.
Zgłoś
Genius510 2024-09-21, 20:36
Słabe...nie ma zgonu nie ma piwa
Zgłoś
Kroki71 2024-09-21, 22:19
Miód dla oczu..
Zgłoś
Heliar 2024-09-21, 22:39
Frycekox napisał/a:

piękny widok, aż sobie zapiszę. Drugie najgorsze k🤬y na drodze, tuż za hulajpedałami. 95% c🤬li nie ma prawa jazdy, nie zna przepisów i odp🤬la szambo na pasach i drogach. Powinny być państwowe karty rowerowe i oc dla rowerzystów, nie jakieś niebotyczne sumy żeby się zaraz k🤬y nie spróły że jak to brajanek musi 500 złotych wydać na rok ale jak to za co ja będę pić jak mi ledwo z 800 plusa nie starcza. Potem przy jakiś kolizjach czy odp🤬lania szybk i call na psy i nie będzie nawet trzebać walić kluczem 17 w ten głupi ryj.

W RPA też myśleli, że się schowają w swoich enklawach i c🤬j im to dało, czarne karaluchy ich zadeptują.
Zgłoś
Victorius_the_Second 2024-09-22, 1:16
Frycekox napisał/a:

piękny widok, aż sobie zapiszę. Drugie najgorsze k🤬y na drodze, tuż za hulajpedałami. 95% c🤬li nie ma prawa jazdy, nie zna przepisów i odp🤬la szambo na pasach i drogach. Powinny być państwowe karty rowerowe i oc dla rowerzystów, nie jakieś niebotyczne sumy żeby się zaraz k🤬y nie spróły że jak to brajanek musi 500 złotych wydać na rok ale jak to za co ja będę pić jak mi ledwo z 800 plusa nie starcza. Potem przy jakiś kolizjach czy odp🤬lania szybk i call na psy i nie będzie nawet trzebać walić kluczem 17 w ten głupi ryj.

Nie zesraj się lamusie i wyjdź z piwnicy. Prawda jest taka, że pedalarze często odp🤬lją ryż na ulicy, ale to tak naprawdę jest pikuś przy tym co robią piesi czy kierowcy. Wszystkich cymbałów na dwóch czterech kółkach czy podeszwach bym wysłał na kolyme i chuuuu
Zgłoś
willoo 2024-09-22, 2:48
Frycekox napisał/a:

nie zesraj się
Zgłoś
Sandalek 2024-09-22, 13:44
No niestety sa rowerzysci i rowerzysci. ja jezdzac na rowerze robie miejsce samochodom jak moge, a czasami nawet zjezdzam na pobocze zeby uscic busa czy ciezarowke. ale znajomy z ktorym jezdze potrafi srodkiem drogi jechac bo on moze.
Zgłoś
swieca 2024-09-22, 14:24
Frycekox napisał/a:

Jest oc dla rowerzystów. W ING 12zł miesięcznie
Zgłoś
elim 2024-09-22, 15:27
Użytkownicy dróg popełniają błędy, ale jaki sens jest stać uparcie przed innym pojazdem i tracić czas bo tamten coś zrobił co się takiemu pedalarzowi nie spodobało, zresztą widuję czasem też takich kierowników, nieraz zdarzało mi się kulturalną rozmową przekonywać że nie ma sensu się blokować, najbardziej uparte w takich sytuacjach bywają kobiety, faceta w końcu da się przekonać.
Zgłoś