Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
Kutazz 2024-05-08, 10:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Olashenco 2024-05-08, 10:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miotaczkiszonki 2024-05-08, 10:38
pojeb_obserwator napisał/a:

jęczy jak rasowy pedał

skąd wiesz ?
Zgłoś
dwakilo 2024-05-08, 10:51 1
Zgłoś
daniel4321 2024-05-08, 11:14
Zgłoś
craig133 2024-05-08, 12:15 1
Zgłoś
santa92 2024-05-08, 12:20
Zgłoś
JenkinsPerkins 2024-05-08, 12:24
Zgłoś
majeńka 2024-05-08, 15:04
psotny_fiutek napisał/a:

W sumie pedalarz w obcisłych lajkrowych pampersomajtkach to w 90% pedał.
Sam kupiłem w tym roku gravela ale ubieram sie na rower normalnie. Na majówce przeżyłem szok jak do lokalu (przy popularnej trasie rowerowej) gdzie piłem piwo, przyjechało na kolarkach /gravelach 4 typów bardzo chudych i filigranowych, w obcisłych kombinezonach, ogolone mieli nogi i ręce

dwakilo napisał/a:

Co to znaczy, że ubierasz się na rower normalnie?
Dla mnie normalny strój na kilkudziesięciokilometrowy trening na MTB to: spodenki z wkładką, koszulka techniczna, kask i buty z spd.

Ja się na rower ubieram normalnie. Jadę do jakiegoś celu albo dla przyjemności, a nie dla szpanu; to nie pokaz mody dla waginosceptyków.

Jedyna wkładka którą można włożyć w spodenki to sami wiecie — jeśli będąc samcem taką nosisz, wolałabym wiedzieć gdzie mieszkasz aby nigdy w takie okolice nie zajrzeć. A buty: nie klapki, nie lakierki, nie szpilki — każde inne się nadają.
Zgłoś
wojak90 2024-05-08, 15:39
Zgłoś
darek1234 2024-05-08, 18:55 1
Zgłoś
elim 2024-05-08, 19:11
Może lepsze są węższe ścieżki rowerowe, tutaj piękna szeroka to debil z naprzeciwka nawet nie patrzył gdzie jedzie, a ci za tym co filmuje gdyby chwilkę poczekali z wyprzedzaniem go to by nic im się nie stało. Na wąskiej ścieżce to trzeba uważać jak się jedzie.
Zgłoś
V.A.L.A.K 2024-05-09, 4:10 1
Zgłoś
michal100022 2024-05-09, 17:13 1
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Chłopy a drą te p*zdy jak małe dzieci... Przecież miał kask, ochraniacze, rowerek za kilka tysi, telefonik z apką i wszystkie bajery na widok których mu staje. Ale to jest żałosne, nic dziwnego, że muslimy mają cywilizację zachodnią za cywilizację p*zd i pedałów.

gościu był pół przytomny, zawodnicy MMA też potrafią dostać i tak stękać, niezły dzbańczyk z ciebie, to normalne zajwisko
Zgłoś
dwakilo 2024-05-11, 7:59
majeńka napisał/a:

Ja się na rower ubieram normalnie. Jadę do jakiegoś celu albo dla przyjemności, a nie dla szpanu; to nie pokaz mody dla waginosceptyków.
Jedyna wkładka którą można włożyć w spodenki to sami wiecie — jeśli będąc samcem taką nosisz, wolałabym wiedzieć gdzie mieszkasz aby nigdy w takie okolice nie zajrzeć. A buty: nie klapki, nie lakierki, nie szpilki — każde inne się nadają.

Wyczynowy trening bez odpowiedniego obuwia i zabezpieczenia własnych jąder i głowy? Wypisz wymaluj Polska C. Musisz być ze wschodu kraju. Zatem bez obaw. Nie spotkamy się.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem