Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
c................a 2024-09-27, 9:54 1
Sam zap🤬lam enduro i cieszę się, że większości cebulaków z sadistica nie stać nawet na oponę do roweru. K🤬s w wasze odbyty, cioty.
Zgłoś
ActAnonymous 2024-09-27, 19:38 1
wojwod napisał/a:

Ok wysłuchałem komentarzy. To są ludzie, którzy chcą od życia coś więcej niż siedzenia przy telefonie, tablecie, laptopie, komputerze i wstawianiu mega śmiesznych komentarzy. Rusz dupę i zacznij żyć. Nie sorry zapomniałem, że komentujesz bo nie mozesz wsiaśc na rower bo masz 30 lat, ważysz 200 kg, nie widziałes c🤬ki i jedyne co kojarzysz z rowerem to zapruty ojciec, który ledwo trzyma się na nogach ucząc cię jeździć. Do boju stulejarze.

Zgłoś
ellsworth 2024-10-02, 21:43
wojwod napisał/a:

Ok wysłuchałem komentarzy. To są ludzie, którzy chcą od życia coś więcej niż siedzenia przy telefonie, tablecie, laptopie, komputerze i wstawianiu mega śmiesznych komentarzy. Rusz dupę i zacznij żyć. Nie sorry zapomniałem, że komentujesz bo nie mozesz wsiaśc na rower bo masz 30 lat, ważysz 200 kg, nie widziałes c🤬ki i jedyne co kojarzysz z rowerem to zapruty ojciec, który ledwo trzyma się na nogach ucząc cię jeździć. Do boju stulejarze.

Coś więcej? Chyba wózek inwalidzki, albo trumnę! Trzeba nie mieć za grosz rozumu, żeby takie rzeczy odp🤬lać!
Zgłoś