Konto usunięte
2013-11-07, 4:47
A widzicie, pedalstwo jest całkowicie zgodne z naturą,można nawet rzec iż każdy homoseksualista wyssał to z mlekiem ojca!!!
Szach mat prawackie świnie
@up no mnie zawsze bawił argument "bo homoseksualizm jest niezgodny z naturą"
Konto usunięte
2013-11-07, 5:20
@up wy sobie, k🤬a, żartujecie prawda?
przecież od razu widać, że to tylko ojciec z synem.
i właśnie przez takie coś lwy są pod ochroną, jak by wszystko co żywe stało się pedalstwem to życie by wymarło w ciągu 30 lat
w sumie się zgadza "króla nie ma a królowa to pedał"
na szczęście nigdy nie oglądałem króla lwa więc dzieciństwo uratowane !!
Simba... No nie... Nawet Ty ?
Konto usunięte
2013-11-07, 8:36
Odp🤬liło im z powodu braku samicy, gdzieś muszą rozładować napięcie seksualne. Gdyby była tam samica to by pewnie zajmował się nią, a nie innym lwem. W przypadku zwierząt to nie kwestia preferencji seksualnych, ale chęci prokreacji za wszelką cene, psy potrafią przecież przelecieć nawet buta czy poduszke.
Pedałom odp🤬la w inny sposób, oni chcą się walić w kakao i brać fiuty do mordy bo są poj🤬i, nie potrafią w normalny sposób rozładować napięcia seksualnego nawet jak mają możliwość obcowania z osobą płci przeciwnej.
ten pod spodem wyglada jakby zdechł to dlaczego by nie skorzystac z okazji ;D
Konto usunięte
2013-11-07, 9:08
@Abdulan
Racja! No bo przeciez kazdy czlowiek jako cywiliziowana i w pelni swiadoma oraz oswiecona jednostka podazajaca nurtem wspolczesnych przekonan ( no bo inne starsze sa zle i prymitywne oparte na braku wiedzy) ma prawo zadecydowac o swoich preferencjach seksualnych i nie byc jak jakies zwierze (np lew) i myslec tylko c🤬jem...
r🤬ał lew razy kilka wyr🤬ali i lewka?
Nawet te drzewa w tle. :/ Obż🤬dlistwo. Pewnie zoo w Holandii.
podpis użytkownika
W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Haha a w tle słychać jak zaniepokojeni rodzice odciągają dzieci do hipopotamów
Konto usunięte
2013-11-07, 11:08
nagrane w warszawskim zoo
Może to lwica z k🤬sem i grzywa.
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?
Ja: Bo to poj🤬e...