Ukyuki1988 napisał/a:
Tępić homoc🤬lowskie podmioty baby z brodami vhooy z c🤬kami jazda z tym homoc🤬lowski syfem!!!!!
tylko gdzie ty zjebie widzisz cokolwiek homoc🤬lowskiego w FACECIE KTÓRY TRZYMA BABE ZA REKE? Jak się będą r🤬ać wieczorem po randce to też będzie pedalskie?
Masz jakiejś projekcje? C🤬j Cię to obchodzi jak ktoś się ubiera? dla mnie może nawet w stroju klauna chodzić i c🤬j mi do tego, nikomu krzywdy nie robi idzie sobie z laseczką za rękę ale zawsze się znajdą zakolaki którym to przeszkadza k🤬a dopóki nie wciska swojej ideologii (TO SAMO KOŚCIÓŁ KATOLICKI) to mam to w dupie i niech sobie koegzystują nawet pedały mogą sobie iść za rękę jak chcą i się mogą przytulać serio mnie to nie rusza bo dwóch pedałów oznacza że więcej lasek jest wolnych, dopóki łapię tylko siebie za siusiaczki i nie dobierają sie do dzieci to mam to gdzieś a miałem znajomych na studiach którzy byli pedałami a ja myślałem że po prostu razem mieszkanie wynajmują i przez 3 lata nie wiedziałem bo zachowywali się normalnie i się z tym nie afiszowali i co mam komuś naj🤬 za to że sobie życie po swojemu? Już bardziej mi przeszkadzają drący japę w nocy naj🤬i kibice