Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wihrura 2020-06-18, 9:54 1
SirMajkel napisał/a:

wow i tak Cie to przeraziło? Musisz być strasznie zakompleksiony i mieć małego pindolka, ja tam się cieszę niech promują, więcej kobiet dla mnie.

Jakiego mam takiego pacham.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-06-18, 10:12
Ciekawe czy ludzie którzy nie akceptują homoseksualizmu dalej to kupią
Zgłoś
wins89 2020-06-18, 10:19 1
tych dwóch jak się będą ładowali w dupala to muszą gówno z tego kondoma wycierać albo zlizywać
Zgłoś
EvilDog 2020-06-18, 11:00 7
" że to jest kolejny etap poszerzania kręgu pedałowania."

Jeśli sądzisz że o oglądaniu takich reklam możesz zmienić orientacje seksualną , to jest mi przykro ... już jesteś pedałem tylko potrzebujesz trigera żeby się ujawnić
Zgłoś
swampman 2020-06-18, 11:08 4
to juz wole sluchac o grzybach p🤬dy, uplawach, sraczkach i okresach

EvilDog napisał/a:

Jeśli sądzisz że o oglądaniu takich reklam możesz zmienić orientacje seksualną , to jest mi przykro ... już jesteś pedałem tylko potrzebujesz trigera żeby się ujawnić

raczej chodzilo mu o propagande i wciskaniu ich gdzie tylko sie na na sile nigdzie nie napisal tego o czym ty p🤬lisz bzdury
Zgłoś
wihrura 2020-06-18, 11:29 3
EvilDog napisał/a:

Jakoś to się nazywa naukowo. Jak z reklamą jogurtu. Jeśli wyświetlą jakąś reklamę miliard razy do idąc do sklepu kupisz ten produkt bo go znasz. A tu za jakiś czas przestaną Cie bulwersowac sodomici no bo w końcu to normalne.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-06-18, 11:51 1
wihrura napisał/a:

Jakoś to się nazywa naukowo. Jak z reklamą jogurtu. Jeśli wyświetlą jakąś reklamę miliard razy do idąc do sklepu kupisz ten produkt bo go znasz. A tu za jakiś czas przestaną Cie bulwersowac sodomici no bo w końcu to normalne.

Tez to działą w drugą stronę. Jak przyjdzie jakis kryzys to ludzie się zdenerwują i zaczną szukać winnych ... no a na czym się skupisz jak jesteś wkurzony ? Na tym co znasz na tym co pokazywano i czego nikt nie akceptuje. Chyba juz ktoś na taki pomysł wpadł ze 100 lat temu.
Zgłoś
Kepeszek 2020-06-18, 12:11 11
Ale no c🤬j Cie to boli czy ktos sie wali z typem czy nie. To jest jakas kryptogejowska komitywa prawacka; zeby sie interesowac co drugi chłop w łóżku robi i kogo posuwa. To nie propaganda jak niektórzy tu mówią tylko zwyczajna próba normalizacji żeby takich homofobów jak ty-edukować. Ty nie brzydzisz się gejami tylko ich nie rozumiesz i brak elementarnej wiedzy sprawia, że się boisz. I jeszcze te komentarze o jakichś kondomach, piciu spermy, ładowaniu w dupe. Wy typy naprawdę o tym mocno myślicie i chyba was to k🤬a jara skoro potraficie tyle ciekawych możliwości zabawy z kolegą wymyślić wyjątkowo ciekawy fenomen.

podpis użytkownika

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
p47 2020-06-18, 12:28
To na h🤬j to tu wrzucasz? W tv nie obejrze, a tu mam ogladac? Sam rozpowszechniasz pedalstwo.
Zgłoś
PhantomMask 2020-06-18, 12:35 1
p47 napisał/a:

To na h🤬j to tu wrzucasz? W tv nie obejrze, a tu mam ogladac? Sam rozpowszechniasz pedalstwo.

Sam siebie oszukujesz....wiesz, że to prawda ale boisz się sam sobie przyznać ? Wolisz pozostać kryptopedałem ?
Zgłoś
CzerstWybut 2020-06-18, 12:36 8
Kepeszek napisał/a:

Ale no c🤬j Cie to boli czy ktos sie wali z typem czy nie. To jest jakas kryptogejowska komitywa prawacka; zeby sie interesowac co drugi chłop w łóżku robi i kogo posuwa. To nie propaganda jak niektórzy tu mówią tylko zwyczajna próba normalizacji żeby takich homofobów jak ty-edukować. Ty nie brzydzisz się gejami tylko ich nie rozumiesz i brak elementarnej wiedzy sprawia, że się boisz. I jeszcze te komentarze o jakichś kondomach, piciu spermy, ładowaniu w dupe. Wy typy naprawdę o tym mocno myślicie i chyba was to k🤬a jara skoro potraficie tyle ciekawych możliwości zabawy z kolegą wymyślić wyjątkowo ciekawy fenomen.

Wiesz dlaczego skrzywiony zjebie ludzi to oburza i nie chcą tego normalizować? Bo myślą o swoich dzieciach. W czym sie wychowasz to bedzie dla ciebie to normalne. Jak dziecku np chłopczykowi bedziesz wciskał do głowy od małego że z chlopcem sobie życie ustawi i ze sie tak kochają i że to naturalne i normalne to mu zrobisz sieke z mózgu i młody będzie myślał żeby w ten sposób rodzine zakladać. Jak stary przyjebie matce to mlody podłapie że to normalne. Jak stary chodzi z pedałem za ręke i go całuje to młody wymarzy sobie taka idealną rodzine bo sie k🤬a w tym wychowa. Ludzie maja wyj🤬e co pedały robią w łózkach. Tu chodzi o wychowanie swoich dzieci cepie. Pedalstwo bylo i będzie tylko w jakimś celu politycznie w europie się dąży do normalizowania i promowania tego zboczenia.
Zgłoś
wihrura 2020-06-18, 13:24 2
Daster napisał/a:

Wiesz dlaczego skrzywiony zjebie ludzi to oburza i nie chcą tego normalizować? Bo myślą o swoich dzieciach. W czym sie wychowasz to bedzie dla ciebie to normalne. Jak dziecku np chłopczykowi bedziesz wciskał do głowy od małego że z chlopcem sobie życie ustawi i ze sie tak kochają i że to naturalne i normalne to mu zrobisz sieke z mózgu i młody będzie myślał żeby w ten sposób rodzine zakladać. Jak stary przyjebie matce to mlody podłapie że to normalne. Jak stary chodzi z pedałem za ręke i go całuje to młody wymarzy sobie taka idealną rodzine bo sie k🤬a w tym wychowa. Ludzie maja wyj🤬e co pedały robią w łózkach. Tu chodzi o wychowanie swoich dzieci cepie. Pedalstwo bylo i będzie tylko w jakimś celu politycznie w europie się dąży do normalizowania i promowania tego zboczenia.

Możesz se pindolka odciąć i zrobić cycki, ładować hormony i c🤬je muje a i tak w genach będziesz miał zapisane ze jesteś facetem. Ktoś próbuje mi wmówić że płeć jest umowna. C🤬ja nie umowna. Możesz nawet przed lustrem sobie powtarzać ze jesteś kobietą. Matkę oszukasz, ojca oszukasz ale natury nie oszukasz.
Zgłoś
kolosasz 2020-06-18, 14:42
K🤬a, obejrzałem i poczułem się dziwnie. No to c🤬j, myślę, wydaje mi się. Ale nie, k🤬a, to nie mija.
Co jest k🤬a? Wyeliminowawszy wszystkie czynniki mogąc e wywoływać dziwne uczucie, pozostał mi ten film.
I c🤬j. Drugi raz oglądać nie będę. Głupi nie jestem. Więc ściągnąłem film, wrzuciłem w SonyVegas i , k🤬a,
oczom nie wierze. W tym filmie jest j🤬y przekaz podprogowy. Tego c🤬jostwa nie widać tak normalnie jak oglądasz film
ale jak wrzucisz do programu edycji video to w tajmlajnie widać jak na dłoni. Ładnie k🤬a....

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Snowkie 2020-06-18, 15:29
abuk napisał/a:

Coraz więcej tego j🤬ego pedalstwa w reklamach. Od zawsze byli mniejszością i nią będą do usranej śmierci ziemi. C🤬j im dupe.

nie rzycz im tego co chca xD
Zgłoś
yfd 2020-06-18, 15:53
No i stracili stałego klienta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie